Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Новини

Дата: від до Скинути

Виставка до Дня Конституції України

Виставка до Дня Конституції України

28 червня Україна святкує 25 річницю ухвалення основного закону нашої держави. Підтримуючи всенародне святкування Теплянській бібліотека дарує своїм читачам виставку "Історія  нашої Конституції". Всім святкового настрою.

08:00 28.06.2021

З Днем народження

З Днем народження

Сьогодні 27 червня сввткує свій День народження Гордієнко Олександр Петрович - директор Вельбівського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів.

09:02 27.06.2021

Виставка до Дня молоді

Виставка до Дня молоді

День молоді-це свято творчості, натхнення, пізнання та  самоствердження. 27червня Україна святкує  день мрій та романтики , великих надій та перспектив - День молоді.Вітаючи всіх молодих людей, Теплянській сільська бібліотека дарує перегляд літератури "На крилах юності". Нехай Вам щастить в житті і наближаються далекі горизонти. З святом!

08:00 27.06.2021

З Днем Молоді

З Днем Молоді

День молоді – чудове свято. Скільки нових відкриттів і досягнень у вас попереду. Прийміть щирі вітання та побажання всього найкращого в цей день. Нехай надія, віра і любов завжди супроводжує вам. Нехай нотки смутку ніколи не прокрадутся в ваші душі. Веселіться, радійте, адже ви молоді. Будьте завжди енергійними та впевненими в собі. Бажаємо вам по життю прекрасних друзів. Нехай ніколи не турбують печалі, а тільки удача чекає попереду. Будьте оптимістами по життю.

08:00 27.06.2021

День села у Книшівці

День села у Книшівці

Книшівка святкувала день села. На святковому концерті виступали як і місцеві виконавці так і артисти з інших сіл. Під час святкового заходу місцеві аматори дарували чудові пісні та гарний настрій всім присутнім. Після концерту на присутніх чекали каша та шашлики.

11:30 23.06.2021

Чемпіонат громади з футболу

Чемпіонат громади з футболу

12го червня розпочався Чемпіонат Великобудищанської громади з футболу. Участь приймає сім команд, а саме команди: Веприк, Бобрик, Мартинівка, Вельбівка, Книшівка, Великі Будища-Плішивець, Велика Павлівка. Ігри проходять кожні вихідні, просимо всіх зацікавлених приходити та вболівати за своїх улюбленців.

09:14 23.06.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь