Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Звіт депутатки Великобудищанської сільської ради Віталіни ПИНЧУК за 2023 рік

Дата: 08.04.2024 10:28
Кількість переглядів: 28

 

У звітному 2023 році, я, Пинчук Віталіна Григорівна, депутатка Великобудищанської сільської ради VIII скликання, продовжувала активно виконувати свої обов'язки у відповідності до законодавства України та потреб громади.

 

Нижче представлено огляд моєї депутатської діяльності за цей період:

  1. Обрання та повноваження: Обрана депутаткою Великобудищанської сільської ради 25 жовтня 2020 року по багатомандатному округу №3 (село Вельбівка, село Запсільське). Є головою Постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Здійснюю свої повноваження відповідно до вимог Конституції України та відповідних законодавчих актів.

  2. Участь у роботі сесій та засідань: Взяла участь у 9 з 11 пленарних засідань Великобудищанської сільської ради, пропустивши 2 засідання з поважних причин.

  3. Звернення та запити: Подала 1 запит на доступ до публічної інформації та 6 депутатських звернень. Ці звернення стосувалися проблем незадовільного утримання доріг, передачі земельних ділянок у оренду, виділення коштів на придбання тенісного столу та інших.

  4. Інформування громади: Активно інформувала мешканців села про проведення сесій та основні питання порядку денного. Проводила просвітницьку роботу по боротьбі зі стихійними сміттєзвалищами та заборони спалювання сухої рослинності

  5. Ініціативи та проекти: Ініціювала зібрання молоді , батьків та представників виконавчого комітету щодо організації дозвілля молоді у с. Вельбівка. Проводила благодійні збори для жителів громади та ЗСУ. Прийняла участь у проєкті "Людський вимір - інклюзивні дані для стабільності та розвитку", за результатами якого у громаду залучено кошти та створено "Центр неформальної освіти "Розвиток поколінь ". За мого звернення придбано тенісний стіл та змінено графік роботи Вельбіського СБК. Підготувала та подала до Полтаської ОВА на конкурс «ЕКОЛОГІЧНІ ІНІЦІАТИВИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ» проєкт «Створення родинного парку «ВЕЛЬБА» у селі Вельбівка» . За спільної роботи депутатського корпусу громади виділено кошти на : будівницто укриття для дошкільного навчального закладу, ремонтонт укриття у Вельбівській гімназії, придбанання сміттєвих контейнерів, відновлення вуличного освітлення у с. Вельбівка, встановлення лежачих поліцейських, придбання та встановлення дитячого майданчика

  6. Співпраця та участь у заходах: Брала участь у благодійному велопробігу для збору коштів на потреби Збройних Сил України, а також в чемпіонаті Полтавської області зі спортивного орієнтування серед депутатів усіх рівнів.

  7. Підвищення кваліфікації: Брала участь у двох семінарах від Інституту політичної освіти "Посилення місцевої демократії" щодо покращення роботи у сфері місцевого самоврядування.

  8.  

Моя діяльність спрямована на розвиток нашої громади та підвищення якості життя її жителів. Продовжую працювати на користь громади та дотримуватися своїх зобов'язань, передбачених чинним законодавством.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь