Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Звіт  депутатки Великобудищанської сільської ради Миргородського району Полтавської області за 2023 рік Катерини КУЦЕВОЛ

Дата: 04.03.2024 14:01
Кількість переглядів: 45

 

Я, Куцевол Катерина Іванівна, обрана депутаткою Великобудищанської сільської ради 25 жовтня 2020 року від партії «Довіра», виборчий округ № 6. Під час здійснення своїх депутатських повноважень керуюся Конституцією України, законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про статус депутатів місцевих рад», іншими державними нормативно-правовими актами та регламентом сільської ради.

Входжу до складу Постійної комісії  з питань прав людини, законності, запобігання корупції, депутатської діяльності, етики та регламенту. З моменту набуття повноважень працюю над виконанням своїх депутатських обов’язків.
Протягом звітного періоду постійно відвідувала сесії  сільської ради та засідання постійної комісії. Брала участь в обговоренні всіх питань, які виносилися на сесії сільської ради. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для жителів села, захист інтересів громадян та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень, голосувала позитивно.

Мала усні громадські звернення від жителів свого округу з питань облаштування дорожнього покриття по вулиці Горбанівській у селі Веприк, які протягом 2023 року вирішилися позитивно. Також зверталися батьки дітей дошкільного віку, які проживають у віддалених куточках села Веприк та села Бобрик про підвіз дітей до дошкільного закладу «Барвінок», питання вирішено позитивно. Піднімала питання про преміювання працівників освіти до професійного свята Дня учителя, вирішено позитивно.

Протягом 2023 року, як депутат та керівник  Веприцького ЗДО «Барвінок» Великобудищанської сільської ради, ініціювала та підтримувала бажання колективу допомагати ЗСУ. За зібрані працівниками садочка  гроші було придбано: вологі серветки, носки, спідня та тепла білизна, медичні препарати для захисників, а також заготовляли продукти харчування та передавали нашими волонтерами для односельців, що перебувають на передовій.

 Війна наклала свої корективи на роботу депутатів: розгляд низки нових питань, прийняття нових рішень і Програм по Великобудищанській сільській раді. Разом з депутатським корпусом приймали рішення про виділення коштів на підтримку збройних сил України з бюджету Великобудищанської сільської ради для придбання тепловізорів, квадрокоптерів та іншого військового обладнання.

Також вирішувалися нагальні питання існування громади в умовах військового стану.

Приймались рішення про виділення коштів на галузі освіти, медицини, житлово-комунального господарства, соціальної політики. Підтримую зв’язок з виборцями, у міру своїх можливостей намагаюся надавати пояснення з даних питань.

Залишилися невирішеними проблеми з надання земельних ділянок всім бажаючим працівникам соціальної сфери, а також найболючіше питання освітлення вулиць та благоустрій центру села, приведення в порядок асфальтного покриття та пішохідних доріжок у селі Веприк.

Маю намір заручитися підтримкою депутатів і в наступному році піднімати ці питання на чергових сесіях Великобудищанської сільської ради.

Вважаю, що  вміння слухати людей, розуміти їх турботи, мати сили і бажання їм допомагати – це головна життєва  позиція.

Вірю в ЗСУ!  Разом ми сила!

Депутат             

Великобудищанської сільської ради                                                                              Катерина КУЦЕВОЛ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь