Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Пункти незламності - місця короткочасного прихистку

Дата: 05.01.2024 15:17
Кількість переглядів: 34


 

Останніми днями ворог активізував ракетні атаки на наші міста та села. І ми маємо бути готові до будь-якого розвитку подій. 

Пункти незламності – це місця, де люди зможуть знайти короткочасний прихисток, зігрітися, зарядити гаджети та бути на зв’язку зі своїми рідними.

На виконання доручення начальника Полтавської облвійськадміністрації  Філіпа Проніна перший заступник начальника Миргородської райвійськадміністрації  Михайло Коркішко разом з  начальником сектору цивільного захисту Миргородської міської ради Олександром Яременком перевірили роботу пунктів незламності Миргородської громади та їх готовність на випадок повного блекауту. Адже вони всі на даний час працюють у режимі очікування. 

«Дуже важливо, щоб «Пункти незламності» у випадку блекауту були оперативно готові до роботи. Попереду два зимові місяці, тому основна задача всіх – об’єднатись та допомагати один одному. Тільки разом ми сила!» - говорить Михайло Коркішко.

Перевірка пунктів носила моніторинговий характер. Щоб люди, які відповідають за організацію і роботу пунктів, вже зараз усунули недоліки. 

Нагадую, що перевірити розміщення найближчих до вас «Пунктів Незламності» можна на сайті: nezlamnist.gov.ua та у застосунку "Дія".
Перейшовши за посиланням https://poda.gov.ua/page/myrgorodskyy-rayon-pn, ви знайдете адреси 105 пунктів Миргородського району.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь