Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Звіт про діяльність Відділу освіти, молоді та спорту Великобудищанської сільської ради за 2021-2023 рр.

Дата: 27.12.2023 14:45
Кількість переглядів: 326

 

- Рішенням восьмої позачергової сесії восьмого скликання від 16 квітня 2021 року Веприцький заклад загальної середньої освіти визначено опорним закладом освіти; 

Придбання 2 нових автобусів для опорного закладу освіти. Сума співфінансування з бюджету нашої громади - 1 млн. 840250

- Рішенням дев’ятої позачергової сесії восьмого скликання від 25 травня 2021 року припинено  Бобрицький заклад загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів;

- Рішенням дванадцятої сесії восьмого скликання Великобудищанської сільської ради від 06 серпня 2021 року  створено Відділ освіти, молоді та спорту Великобудищанської сільської ради.

 

Заходи щодо перепрофілювання закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради:

- 15 червня 2022 року на двадцять другій сесії Великобудищанської сільської ради було прийнято рішення «Про затвердження плану оптимізації мережі закладів освіти комунальної власності Великобудищанської сільської ради», у якому заплановано перепрофілювання (зміну типу)  закладів загальної середньої освіти І – ІІІ ступенів Великобудищанської сільської ради Полтавської області.

- відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів формування мережі ліцеїв для запровадження якісної профільної середньої освіти» від 15.07.2021 реорганізація, зміна типу, ліквідація закладу загальної середньої освіти у сільській місцевості допускається лише після громадського обговорення проекту відповідного рішення засновника, який оприлюднюється не менше ніж за один рік до прийняття відповідного рішення", на сесії Великобудищанської сільської ради 20 липня 2022 року депутатами було заслухано Проєкт рішення «Про перепрофілювання (зміну типу) закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради».

- Після проведення сесії цей проєкт опубліковано на сайті Великобудищанської територіальної громади.

- Керуючись розпорядженням сільського голови Миколи ШАБЛІЯ від 28.02.2023 року № 29 о. с. «Про проведення громадського обговорення (слухання) щодо перепрофілювання (зміни типу) закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради»,  17.03.2023 року на сайті громади було оприлюднено оголошення про проведення громадських слухань щодо перепрофілювання (зміни типу) закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради.

- Від 18.04.2023 року по 12.05.2023 року  проводилися обговорення  проєктів Рішень Великобудищанської сільської ради від 20 липня 2022 року  «Про перепрофілювання (зміну типу) закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради»

- Рішенням 32 позачергової сесії 8 скликання від 25.07.2023 перепрофільовано (змінено тип) закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради. Рішенням 33 позачергової сесії 8 скликання від 11.08.2023 року затверджено Статути закладів загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради. Станом на 21.08.2023 заклади освіти внесені до Єдиного державного  реєстру юридичних осіб.

Про створення молодіжної ради при Великобудищанській сільській раді:

  • Рішенням тридцятої сесії восьмого скликання Великобудищанської сільської ради від 19 травня 2023 року  створено Молодіжну раду при Великобудищанській сільській раді, як консультативно-дорадчий, представницький орган з питань молодіжної політики, покликаний сприяти взаємодії виконавчих органів місцевого самоврядування та молоді Великобудищанської  сільської  ради та затверджено Положення про Молодіжну раду при Великобудищанській сільській раді;

  • Наказом ВОМС від 23.05.2023 за № 58 «Про проведення конкурсу на членство у Молодіжній раді при Великобудищанській сільській раді» 23 червня 2023 року проведено Конкурс на членство у Молодіжній раді при Великобудищанській сільській раді;

  • Наказом ВОМС від 27.06.2023 за № 58 «Про підсумки проведення конкурсу на членство у Молодіжній раді при Великобудищанській сільській раді» обрано Склад молодіжної ради, який затверджено Рішенням виконавчого комітету Великобудищанської сільської ради від 30.06.2023 року;

Про організацію роботи і ведення освітньої інформаційної системи (ОІС) у закладах освіти Великобудищанської сільської ради:

  • Рішенням тридцять першої  сесії восьмого скликання від 23.06.2023 року «Про затвердження Положення про організацію роботи і ведення ОІС у закладах освіти Великобудищанської сільської ради» затверджено Положення про організацію роботи і ведення ОІС у закладах освіти Великобудищанської сільської ради;

  • Наказом ВОМС від 27.06.2023                                                                                                                   за № 68 «Про організацію роботи і ведення освітньої інформаційної системи (далі – ОІС) у закладах освіти Великобудищанської сільської ради» введено ведення ділової документації у закладах загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради в електронній формі з 01.09.2023 року;

  • Станом на 25.08.2023 року усі заклади загальної середньої освіти громади підключені до ОІС «Eddy» для ведення документообігу в електронній формі. Вчителі забезпечені  необхідною комп'ютерною технікою та проходять навчання по роботі з платформою.;

Харчування, за рішенням сесії Великобудищанської сільської ради,  безкоштовне для всіх учнів початкових класів та дітей з числа вразливих категорій.

Введено штатну одиницю технолога до штатного розпису ВОМС.

Розроблено сезонні меню, які затверджені Держпродспоживслужбою.

Усі кухарі закладів освіти пройшли навчання та мають не нижче 4 розряду.

Усі здобувачі освіти та педагогічні працівники (за потреби) забезпечені підвезенням.

 

Освітній процес. Усі заклади загальної середньої освіти працюють офлайн з використанням дистанційних технологій, або у змішаному форматі. Це стало можливим завдяки тому, що у кожному закладі обладнані укриття:

  • дві захисні споруди цивільного значення приведені у відповідність (капітально відремонтовані) до вимог ДСНС (Великобудищанський ліцей, Мартинівська гімназія);

  • три найпростіших укриття були заново побудовані (облаштовані) на основі існуючих приміщень на території закладів (Веприцький ліцей, Книшівський ліцей, Вельбівська гімназія). 

  • у Вельбівській гімназії у 2023 році облаштовано ще одне  найпростіше укриття на основі капітально відремонтованого існуючого приміщення.

          7 закладів дошкільної освіти з 8 працюють офлайн:

          Два садочки (Веприцький ЗДО «Барвінок», Мартинівський ЗДО «Сонечко») приймають дітей  ще з березня 2022 року. Наразі захисні споруди цивільного значення цих закладів освіти приведені у відповідність (капітально відремонтовані) до вимог ДСНС. 

         Ще два садки (Веприцький ЗДО «Малятко», Книшівський ЗДО «Вишенька») відновили свою роботу  з вересня 2022 року: 

  • у Веприцькому ЗДО «Малятко» найпростіше укриття заново побудовано (облаштовано) на основі існуючого приміщення;

  • Книшівський ЗДО «Вишенька» користується найпростішим укриттям Книшівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

У квітні 2023 року відновив роботу Великобудищанський ЗДО   «Сонечко» (користується спорудою цивільного значення, приведені у відповідність (капітально відремонтована) до вимог ДСНС Великобудищанського ліцею.

      У червні 2023 року відновив роботу Плішивецький ЗДО «Мрія» (користується найпростішим укриттям у частині нежитлового приміщення (підвал), відповідно договору оренди нерухомого майна, що належить Книшівському споживчому товариству № 1 від 26 травня 2023 року, укладеного між Відділом освіти, молоді та спорту Великобудищанської сільської ради та Книшівським споживчим товариством).

         З листопада 2023 року у режимі офлайн почне працювати Вельбівський ЗДО «Росинка» (облаштовано укриття на основі придбаного модульного укриття/ 2 млн. грн. з бюджету громади). 

    Безпека учнів у закладах освіти – найголовніше. Всі школи та працюючі офлайн садки обладнані тривожною кнопкою, відеоспостереженням (у приміщенні та на території) та охоронною сигналізацією, виведені на пульт охорони. В укриттях є інтернет, резервне освітлення, закуплені генератори.

    Всі працюючі офлайн садки обладнані тривожною кнопкою, відеоспостереження (у приміщенні та на території) є у Веприцькому ЗДО «Барвінок» та Мартинівському ЗДО «Сонечко» В укриттях є інтернет, резервне освітлення, закуплені генератори. 

   Пожежною сигналізацією обладнано Великобудищанський ліцей та Веприцький ЗДО «Барвінок». Виготовлено проєкти на встановлення пожежної сигналізації у Великобудищанському ЗДО «Сонечко», Веприцькому ЗДО «Малятко». Далі заплановані заклади освіти Вельбівського старостату. Загалом кошти на проєкти по встановленню сигналізації будуть використані до кінця 2023 року.

   Обробка деревяних конструкцій здійснена на 7 років у всіх закладах загальної середньої освіти (крім Веприцького ліцею) та закладах дошкільної освіти (крім Вельбівського ЗДО).

У 2022 році навчання по цивільному захисту та охороні праці пройшли всі керівники закладів освіти, начальник ВОМС, головний спеціаліст та інженер.

У жовтні 2023 року всі ці особи пройшли навчання посадових осіб з питань пожежної безпеки.

Заплановано навчання медсестер (кошти є) та укомплектування медичних кабінетів (запит подавали на сесію у жовтні).

Станом на 01.10.2023 року у 4 закладах загальної середньої освіти Великобудищанської сільської ради навчається 16 здобувачів освіти з особливими освітніми потребами. Для них відкрито 12 інклюзивних класів: У 2 закладах дошкільної освіти Великобудищанської сільської ради (Великобудищанський ЗДО «Сонечко» та Мартинівський ЗДО «Сонечко») виховується 2 дитини з особливими освітніми потребами. Для них відкрито 2 інклюзивні групи. 

        Для порівняння:

  • 2021-2022 н. р. - 11 інклюзивних класів для 13 дітей з особливими освітніми потребами та 2  інклюзивні групи у ЗДО;

  • 2022-2023 н. р. - 12  інклюзивних класів для 13 здобувачів освіти з особливими освітніми потребами та  2 інклюзивних групи у ЗДО.

        Крім того з 01.09.2023 року у Веприцькому опорному ліцеї працює вчитель дефектолог.

        У 2023 році для Веприцького опорного ліцею  придбано спеціальний автобус, розрахований на здобувачів освіти з особливими освітніми потребами . Сума співфінансування з бюджету нашої громади - 1 млн. 481 тис. 150 грн.

У листопаді 2023 року на базі Веприцького опорного ліцею почне свою роботу клас безпеки, облаштований за кошти громади  131 тис. грн.

   Закуплено обладнання для для учнів 10-11 класів, які вивчають предмет «Захист України» на суму  97 тис. грн.

         

                                            Фінансування 2021 рік.

          У 2021 році усі заклади освіти були повністю забезпечені коштами на заробітну плату, харчування та енергоносії. 

          Проведено: перезарядку вогнегасників, лабораторні виміри шкідливих факторів води, продуктів харчування, повітря робочої зони, освітлення на суму 10,9 тис. грн., проведено атестацію робочих місць кухарів 17,6 тис.грн.  

            Крім того для закладів дошкільної освіти:

1)Проведено періодичні медичні огляди працівників 2,6 тис. грн.; 

2)Закуплено засоби захисту та дезінфекції для боротьби з COVID-19  на 11,3 тис. грн., миючі засоби та засоби гігієни 19,3 тис. грн., придбано канцтовари 3,2 тис. грн., кухонний посуд 15,5 тис. грн.

     У ЗДО «Мрія» утеплено фасад та замінено двері аварійного виходу 49,5 тис. грн.

     У ЗДО «Вишенька» замінено двері 20,0 грн.

Для закладів дошкільної освіти закуплено дров 199,7 м3 на суму193,7 тис. грн. вугілля 30 т. на суму 180,0 тис. грн.

     За кошти місцевого бюджету виготовлено проєкти на капітальний ремонт: 

Виготовлення робочого проекту капітального ремонту приміщень харчоблоку Веприцького закладу дошкільної освіти "Барвінок" Великобудищанської сільської ради Полтавської області   на вул. Васюти, 61 А в с. Веприк Миргородського району Полтавської області

48774,39

Відшкодування експертизи проєкту капітального ремонту приміщень харчоблоку Веприцького закладу дошкільної освіти "Барвінок" Великобудищанської сільської ради Полтавської області   на вул. Васюти, 61 А в с. Веприк Миргородського району Полтавської області

6 360,66

Виготовлення  робочого проєкту  "Капітального ремонту Веприцького опорного закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу Сергія Трохимовича Васюти Великобудищанської сільської ради Полтавської області на вул.Васюти,57 в с.Веприк Миргородського району Полтавської  області"

18480,43

Експертиза робочого проєкту  "Капітального ремонту Веприцького опорного закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу Сергія Трохимовича Васюти Великобудищанської сільської ради Полтавської області на вул.Васюти,57 в с.Веприк Миргородського району Полтавської  області"

11938,66

ВиготовленняРобочого проєкту капітального ремонту із заміною системи опалення за адресою: Площа Перемоги,1 в с.Мартинівка Миргородського району Полтавської області (коригування)”

28892

ЕкспертизаРобочого проєкту капітального ремонту із заміною системи опалення за адресою: Площа Перемоги,1 в с.Мартинівка Миргородського району Полтавської області (коригування)” з ПДВ

4409

Авторський нагляд  “Робочого проєкту капітального ремонту із заміною системи опалення за адресою: Площа Перемоги,1 в с.Мартинівка Миргородського району Полтавської області (коригування)” без пдв

2700

Технічний нагляд  “Робочого проєкту капітального ремонту із заміною системи опалення за адресою: Площа Перемоги,1 в с.Мартинівка Миргородського району Полтавської області (коригування)” з пдв

8393

          Кошти соцеконом розвитку державного бюджету в сумі 447,207 тис. грн. на реалізацію проєкту по заміні системи опалення с. Мартинівка.

       Для закладів загальної середньої  освіти:  1) покращено матеріально технічну базу шляхом закупівлі  спортивного інвентарю (м’ячі, лижі, мати, столи тенісні, ракетки) на суму 198,1 тис. грн., плити електричні та газові, кухонний інвентар 116,6 тис. грн., пральні машини 39,0 тис. грн., монітори системні блоки 118,3 тис. грн., холодильники 22,7 тис. грн., бойлери 56, 4 тис. грн., акустична система 56,7 тис. грн. 

За рахунок коштів субвенції НУШ придбано:

  • парти для першокласників на суму 37,8 тис. грн. (субвенція) та 25,1тис. грн. співфінансування з місцевого бюджету;

  • дидактичні матеріали для початкових класів на суму 58,3 тис. грн. (субвенція) та 6,5 тис.грн. співфінансування з місцевого бюджету;

  • інтерактивні дошки на суму 135,0 тис. грн. (субвенція) та 15,0 тис. грн. співфінансування з місцевого бюджету. 

         Закуплено паливо-мастильні матеріали та запчастини до шкільних автобусів.

          Проведено вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій дахів 165,0 тис. грн.

Ремонт освітлення стадіону у Веприцькому опорному закладі освіти 49,9 тис. грн. Сітка гасільна на 28,0 тис. грн.

          У Великобудищанському закладі освіти оновлено кабінет фізики 288,0 тис. грн., кабінет математики 47,4 тис. грн.,  за рахунок коштів, що надійшли від господарської діяльності, улаштовано пожежну сигналізацію з підключенням до центрального пульту реагування 150,0 тис. грн.

Для закладів загальної освіти закуплено дров 766,5 м3 на суму 187,8 тис. грн. вугілля 52 т на суму 312,0 тис. грн

 

Фінансування 2022 рік.

          За 10 місяців 2022 року на заклади дошкільної освіти поточні касові видатки склали 8855757,69 грн. з них видатки

Оплата праці і нарахування на заробітну плату 7151869,27 грн.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар 264097,00грн.

Медикаменти та перев’язувальні матеріали 1500,00грн.

Продукти харчування   129292,98грн.

Оплата послуг (крім комунальних) 462225,22грн.

Оплата електроенергії 186111,22грн.

Оплата природного газу 134524.00грн.

Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг 522454,00грн

Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені  до заходів розвитку  3684,00грн.

        Закуплено бойлер електричний для ЗДО "Малятко" с. Веприк 4300,00 грн. та  ЗДО Сонечко с. Мартинівка бойлер електричний 1*4500,00=4500,00  грн.

        Обладнано засобами відеоспостереження  ЗДО Барвінок с. Веприк, ЗДО Сонечко с. Мартинівка 2*19000,00 = 38000,00 грн.

         Замінено плиту електричну в ЗДО Барвінок 25 000 грн.

        Поточний ремонт укриття  ЗДО Барвінок с. Веприк - 200000,00 грн.              (улаштування бетонної підлоги в укритті, штукатурка стін, ремонт та улаштування каналізаційної системи, ремонт та улаштування вентиляційної системи укриття,  ремонт системи водопостачання, ремонт відмощеня по периметру укриття, ремонт сходів входу в укриття).

         Обладнано засобами тривожної сигналізації  ЗДО Малятко с. Веприк, ЗДО Барвінок с. Веприк, ЗДО Сонечко с. Мартинівка, ЗДО Вишенька с. Книшівка,  ЗДО Росинка с. Вельбівка  25 000,00 грн.

          Виконано протипожежну обробку дерев’яних конструкцій ЗДО "Сонечко" с. Мартинівка  35 695,00 грн., ЗДО "Малятко" с. Веприк 22 000,00 грн.

            Послуги з оснащення резервним освітленням укриттів ЗДО Барвінок с. Веприк, ЗДО "Малятко" с. Веприк, ЗДО Сонечко с. Мартинівка 3*4400,00= 13200 грн. (17600,00).

           Для ремонту господарським способом будівель та укриттів закладів закуплено матеріалів  ЗДО Малятко с. Веприк (23,9  тис. грн.), ЗДО Барвінок с. Веприк (22,0 тис. грн.), ЗДО Сонечко с. Мартинівка  (100,5 тис. грн.), ЗДО Вишенька с. Книшівка  (4,6 тис. грн.),  ЗДО Росинка с. Вельбівка (5,8 тис.  грн.)

          За кошти спеціального фонду для підготовки до опалювального сезону 2022/2023 закуплено котел опалення для Мартинівського ЗЗСО І-ІІІ ст. за 156  тис. грн. (поставка до 11.11.2022) та у ЗДО Мрія за 79 тис. грн. (виготовляється).

          За 10 місяців 2022 року на заклади середньої освіти поточні касові видатки склали 8855757,69 грн. з них видатки : 

Оплата праці і нарахування на заробітну плату 4070610,00грн.

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар 901826,84грн.

Медикаменти та перев’язувальні матеріали 23212,51 грн.

Продукти харчування   144848,57грн.

Оплата послуг (крім комунальних) 755114,30 грн.

Оплата електроенергії 208169,72грн.

Оплата природного газу 709806,19грн.

Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг 978683,60 грн.

Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені  до заходів розвитку 3005,00грн.

Інші виплати населенню 32900,00грн.

Поповнено медичні  аптечки автобусів закладів освіти - 14000,00 грн.

Обладнано засобами тривожної сигналізації всі заклади освіти - 7000,00 грн.

Обладнано засобами відеоспостереження  всі заклади освіти 4*37800,00 =151200,00 грн. 

Послуги з оснащення резервним освітленням укриттів  Книшівського ЗЗСО, Мартинівського ЗЗСО, Веприцького опорного закладу 3*9000,00=27000,00 грн.

Послуги з поточного ремонту вентиляції укриття Книшівського ЗЗСО 30000,00 грн. 

Послуги з поточного ремонту та улаштування  системи опалення  укриття Книшівського ЗЗСО 98000,00 грн.

Поточний ремонт укриттів  Книшівського ЗЗСО, Мартинівського ЗЗСО, Веприцького ЗЗСО (зварювальні роботи) на  33000,00 грн.

Поточний ремонт освітлення та електросистеми тиру Книшівського ЗЗСО 48000,00 грн.

Послуги з поточного ремонту  укриття Вельбівського ЗЗСО 90000,00 грн.                  (встановлення плит бетонних на вході в укриття, улаштування бетонної підлоги в укритті, ремонт системи електропостачання укриття, ремонт та улаштування вентиляційної системи укриття, зварювальні роботи, виготовлення металевих дверей).

       У рамках реалізації спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проєкту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2022/2023 навчального року, для Веприцького опорного закладу освіти отримано кошти в сумі 109705,80 грн., за які здійснено поточний ремонт закладу в частині заміни вікон.

Закуплено дрова на суму 1,164 тис. грн. (сосна – 945 куб., 200 куб. тв. породи)

Закуплено вугілля на суму 532,500 тис. грн. (71 т)

паливні пілети для Мартинівського ЗДО Сонечко 19,4 т. на суму 135,9 тис. грн.

Кошти по  закладах освіти на ремонт укриттів:

Веприцький ОЗЗСО І-ІІІ ст. - 20000,00 грн.

Книшівський ЗЗСО І-ІІІ ст. - 196000,00 грн.

Мартинівський ЗЗСО І-ІІІ ст. - 20000,00 грн.

Вельбівський ЗЗСО І-ІІ ст. - 90000,00 грн.

Веприцький ЗДО «Барвінок» - 200000,00 грн., 26,400 тис. грн.

Веприцький ЗДО «Малятко» - 28,3 тис. грн.

Мартинівський ЗДО «Сонечко» - 100,5 тис. грн.

 

Участь у проєктах:

         У межах ініціативи «Спільно до навчання» Веприцький  опорний заклад отримав 3000 доларів у гривневому еквіваленті для підтримки освітнього процес (реалізовано на заміну вікон).

         Усі  школи взяли участь у проєкті Flowers4School для озелення території закладу освіти та отримали  набори квіткових цибулин  від асоціації квіткових виробників Нідерландів та України.

        

Фінансування 2023 рік та за останні 2 місяці 2022 року

Оплата праці і нарахування на заробітну плату 27513830,11 грн.

з них місцевого бюджету 15275184,52 2851024,53

субвенція              12238645,59 2695500,34

Оплата електроенергії 530019,90 грн.

Оплата природного газу 675272,91 грн.

Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг 2194940,28 грн.,

з них:

  • на ЗДО  - 938450,00 грн. (вугілля - 210000,00 грн., деревина – 524568,00 грн., паливні пілети – 203882,00 грн.);

  • на ЗЗСО – 1256490,26 грн. (вугілля – 450000,00 грн., деревина – 806490,26 грн.)

Медикаменти та перев’язувальні матеріали 2565,00 грн.

Продукти харчування  

 

з них на ЗДО 374660,35 58478,94

 

ЗЗСО           640193,58 138688,34

 

Основні засоби 2023 р 2022 р

ВОМС

компютери 3 шт на суму 69657

меблі                     29912,00

зарядна станція 95000,00

 

на ЗДО

генератори 3 шт на суму 144000,00

 

ЗЗСО

генератори 6 шт на суму 288000,00

генерато 1 шт на Веприц. ОЗ 78952,00

 

Предмети, матеріали, обладнання та інвентар  2177293,77     414 742,76  

з них на ЗДО:

бензин    98561,40    7500,00

ДП    61589,00      2750,00

Деззасоби,маски     7124,25

буд.матеріали,фарба     222370,16

запчастини               43410,00

мшп                         50818,00

на ЗЗСО

бензин 488243,20 68700,50

ДП            414199,60 129450,00

Деззасоби,маски                       13840,00

буд.матеріали,фарба              360203,01

запчастини 110420,00

мшп            261158,00

на клас безпеки Книшівська ЗОШ            66990,00

на клас безпеки Веприцька ЗОШ            49340,00

ВОМС

бензин 9000,00

ДП

спорт.інвентар 79800,00

 

Для поточного ремонту для облаштування фасаду  Мартинівської ЗЗСО Великобудищанської с/р на суму  3481,00 грн.,  матеріалів  для відновлення освітлення запасного виходу з укриття Мартинівська ЗЗСО на суму 3900,00 грн.

Матеріали для облаштування вентеляції в туалеті  в приміщенні Веприцького ОЗЗСО на суму 2100,00 грн., двері  металопластикові в шкільну бібліотеку  для Веприцького ОЗЗСО на суму 11 000,00 грн., шпаклівка стартова 20 кг *25,00 грн=500,00 грн., запчастини на заміну до автобусів для поточного ремонту господарським способом на суму 1350,00 грн. (електробензонасос 1 шт.*800,00=800,00 грн., масло 5 л  1 шт.*550,00 грн.=550,00 грн). для Веприцького ОЗЗСО;

Кошти в сумі 43300,00 грн. а саме: послуги з поточного ремонту для облаштування класу безпеки ( заміна вікон, дверей ) у Веприцькому ОЗЗСО  42500,00 грн., послуги  з ремонту колес автобусів 2 п*400,00 грн =800,00 грн.

Матеріали для облаштування історичного музею та класу безпеки у Веприцькому ОЗЗСО на суму 212 514,00 грн.

Кошти в сумі   34618,00 грн. для придбання бланків для закладів освіти.         

Для виготовлення додаткового розділу інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) у складі проектної документації    "Капітального ремонту даху Веприцького опорного закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів імені Героя Радянського союзу Сергія Трохимовича Васюти Великобудищанської сільської ради Полтавської області на вул.Васюти,57 в с.Веприк Миргородського району Полтавської  області" (коригування) та його експертиза в сумі 21 000,00 грн.

Кошти в сумі 712 626,00 грн., а саме : послуги по облаштуванню території  ( укладання бруківки ) перед входом у Веприцькому ЗДО " Барвінок" 1 п*200 000=200 000,00 грн.; послуги медичних оглядів  працівників 64 чол*657,00 грн=42048,00 грн.; послуги по лаболаторних вимірюваннях гранично допустимих обсягів хімічних речовин у  воді, піску 1п.*6950,00 =6950,00 грн.; перезаправка вогнегасників 20 шт*350,00 грн= 7000,00 грн. для всіх закладів дошкільної освіти; поточний ремонт системи опалення у Великобудищанському закладі дошкільної освіти "Сонечко" 1 п. *43500,00 грн.=43500,00 грн.; послуги з обслуг.системи опалення (перевірка димових каналів) повірка димоходів 8 п.*300,00грн.=2400,00 грн.; послуги  вогнезахисту дерев`яних  конструкцій будівлі Великобудищанський заклад дошкільної освіти "Сонечко" 1п. *22633,00=22633,00 грн.;  послуги вогнезахисту дерев`яних конструкцій будівлі Плішивецький заклад дошкільної освіти "Мрія" 1 п. *5701,00 = 5701,00 грн.; поточний ремонт системи опалення (заміна котла ) у Плішивецькому ЗДО "Мрія" 1 п.*41000,00 = 41 000,00 грн.; послуги по облаштуванню підлоги в укритті в Мартинівському ЗДО " Сонечко" 1 п*200 000,00 = 200000,00 грн.; послуги по виготовленню проектно-кошорисної документації на пожежну сигналізацію 5 п*20 000,00=100 000,00 грн.; послуги з навчання з питань пожежної безпеки за програмою "Посадові особи підприємст,установ і організацій" 8 п*780,50 грн =6244,00 грн.; послуги з розчищення території Вельбівського ЗДО "Росинка"=30000,00 грн.; послуги з обслуг.системи опалення (промивання трубопроводів) 8 п*250,00=2000,00 грн.; послуга з повірки вагів 9 шт.*350,00грн.=3150,00грн.

На укриття окремо:

Вельбівська гімназія 200 тис. грн. () + 200 тис. грн. (стіна)

Вельбівський ЗДО «Росинка» 2000000,00 грн.

Веприцький ліцей 

Мартинівський ЗДО «Сонечко» послуги по облаштуванню підлоги в укритті 200000,00 грн

 

Участь у проєктах:

        

         У Рамках реалізації  спільного з Міжнародним надзвичайним фондом допомоги дітям при Організації Об’єднаних Націй (ЮНІСЕФ) проєкту щодо надання фінансової підтримки опорним закладам загальної середньої освіти для підготовки до 2023 навчального року, для Веприцького опорного закладу освіти отримано кошти в сумі 73140,00 грн., за які здійснено поточний ремонт  харчоблоку Веприцького ОЗЗСО І-ІІІ ступенів (заміна віконних блоків)  на суму 36680,00 грн. та закуплено стільці в їдальню на суму 36460,00 грн.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь