Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Звіт депутатки Великобудищанської сільської ради Іщенко Ірини

Дата: 12.12.2023 08:57
Кількість переглядів: 138

 

Звіт 

депутатки Великобудищанської сільської ради

Миргородського району Полтавської області за 2023 рік

Іщенко Ірини

Я, Іщенко Ірина Іванівна, обрана депутатом Великобудищанської сільської ради VIII скликання по 5 виборчому округу села Веприк від політичної партії “СЛУГА НАРОДУ”. З 2021 року є головою постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізкультури і спорту, охорони здоровʼя та соціального захисту населення. У своїй депутатській діяльності керуюсь Конституцією України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про звернення громадян», «Про статус депутатів місцевих рад» та іншими нормативно-правовими актами.

За звітний період працювала на всіх 12 пленарних засідань сесій Великобудищанської сільської ради. При ухваленні рішень завжди враховувала думку виборців і користь від цих рішень для життєдіяльності села та громади, захист інтересів жителів громади та виконання доручень виборців у межах моїх депутатських повноважень. Мала громадські звернення від депутатів Книшівського депутатського округу та трудового колективу Книшівського ліцею з питання громадських слухань та обговорення оптимізації закладів загальної середньої освіти територіальної громади у 2023 році, яке вирішилося позитивно для закладу освіти до 01.09.2027 року і підтрималося депутатський корпусом.

Впродовж 2023 року на території Веприцького старостинського округу, а саме на території Веприцького опорного ліцею, організовано було і проведено благоустрій території закладу освіти, у сільському парку біля пам’ятника Визволителям с.Веприк, висадка саджанців кущів біля школи, обкошування трави. Неодноразово учнями, їх батьками та працівниками ліцею проводився збір гуманітарної допомоги для ЗСУ, благодійні ярмарки. З яких кошти були надані цільовою грошовою допомогою односельцям, які на передовій та потребували фінансової підтримки у закупівлі шин до авто, тепловізорів чи допомоги їм при лікуванні у медичних установах. Війна наклала свій відтиск у роботі депутатів: розгляд низки нових питань, прийняття нових рішень і Програм по Великобудищанській сільській раді. Разом з депутатським корпусом приймали рішення про виділення коштів на підтримку збройних сил України з бюджету Великобудищанської сільської ради.

  Також не залишились осторонь щоденних питань існування громади. Приймались рішення про виділення коштів на галузі освіти, медицини, житлово-комунального господарства, соціальної політики. Кожна з галузей мала підтримку та розвиток. Підтримую зв’язок з виборцями. Переважно до мене звертаються з усними зверненнями, у міру своїх можливостей намагаюся надавати пояснення з даних питань або рекомендую вузьких фахівців для розгляду питання.

 

Депутат

Великобудищанської сільської ради Ірина Іщенко

11.12.2023р.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь