A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості за процедурою відкритих торгів з закупівлі по предмету: Послуги з гідродинамічного очищення та відновлення дебіту водозабірної

Дата: 07.12.2023 09:36
Кількість переглядів: 38

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості за процедурою відкритих торгів

з закупівлі по предмету: Послуги з гідродинамічного очищення та відновлення дебіту водозабірної свердловини № 26-а-1 в с.Книшівка Великобудищанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області за показником національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 76530000-7 — Послуги з проведення внутрішньосвердловинних робіт 

Ідентифікаційний номер в електронній системі закупівель:

 UA-2023-11-24-015476-a 

 на очікувану вартість -   400 000,00 грн.

Оголошення про проведення відкритих торгів

1. найменування замовника: КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ДОБРОБУТ" ВЕЛИКОБУДИЩАНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ

1. місцезнаходження  замовника: вул.Миру, 1, с.Великі Будища, Миргородський район, Полтавська область, 37320.

1. ідентифікаційний код замовника: 40085289

1. категорія замовника: Категорія замовника передбачена п.3 ст.2 Закону, а саме: юридична особа, що забезпечує потреби громади.

5.Назва предмету закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником: Послуги з гідродинамічного очищення та відновлення дебіту водозабірної свердловини № 26-а-1 в с.Книшівка Великобудищанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області за показником національного класифікатора України ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник” – 76530000-7 — Послуги з проведення внутрішньосвердловинних робіт 

6.Дата оголошення: 24.11.2023 р.

7.Процедура закупівлі: Відкриті торги з особливостями

8.Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-11-24-015476-a. 

9. Закупівля послуг здійснюється з метою проведення заходів з благоустрою населених пунктів Великобудищанської сільської ради, а саме, відтворення роботи артезіанської свердловини № 26-а-1 та забезпечення питною водою жителів с.Книшівка в межах обсягів кошторисних призначень та відповідних бюджетних асигнувань на 2023 рік.

     Розмір бюджетного призначення визначений з урахуванням вимог наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 "Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на послуги, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та постачальників відповідних послуг, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронній системі закупівель "Prozorro".

    Очікувану вартість/розмір бюджетного призначення предмета закупівлі визначено за результатом моніторингу цін на ринку на підставі отриманих комерційних пропозиції від операторів ринку вказаних послуг.

10. Кількість послуг: 1 послуга

11.Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі:

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

за ДК 021:2015 “Єдиний закупівельний словник" –   76530000-7 — Послуги з проведення внутрішньосвердловинних робіт (Послуги з гідродинамічного очищення артезіанської свердловини 150 за адресою: с. Широке, Роздільнянський район, Одеська область) 

 

ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ  ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ

 

Технічна специфікація, у тому числі технічні, функціональні та якісні характеристики предмета закупівлі

ДК 021:2015: 76530000-7 — Послуги з проведення внутрішньосвердловинних робіт (Гідродинамічне очищення та відновлення дебіту водозабірної свердловини № 26-а-1 в с.Книшівка Великобудищанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області)

Експлуатаційні характеристики свердловини №26-а-1

• Глибина свердловини – 250 м;

• Діаметр обсадної труби: 210 мм;

• Статичний рівень – 64 м.

До складу послуг з гідродинамічного очищення артезіанської свердловини включається:

- Провести вимірювання статистичного, динамічного рівня, глибини свердловини та дебіту до

початку виконання робіт.

- Виконати очищення свердловини від мулистих та органічних відкладень.

- Провести відновлення дебіту за допомогою віброхвильового обладнання.

- Виконати випробування (визначення статистичного, динамічного рівня, глибини свердловини та дебіту) після проведення очищення.

- Провести телеінспекційне обстеження після проведення очищення.

Місце виконання робіт чи надання послуг: водозабірна свердловина № 26-а-1 в с.Книшівка Великобудищанської територіальної громади Миргородського району Полтавської області

Строк виконання робіт, надання послуг: з дати укладання договору до 31.12.2023 року.

Надати підтвердження розрахунку вартості у складі: договірна ціна, пояснювальна записка, локальний кошторис та підсумкова відомість ресурсів до нього, розрахунок загально-виробничих витрат, прибутку та адміністративних витрат. Кошторисна документація повинна бути розроблена в програмному комплексі АВК-5, пропечатана та підписана учасником.

При складанні договірної ціни для визначення вартості робіт учасникам необхідно користуватися Державними будівельними нормами України (відомчими, СОУ, затвердженими та погодженими Міністерством регіонального розвитку України), відповідно до КНУ Настанова з визначення вартості будівництва. Обов’язково надати підтвердження можливості використання зазначених норм (за винятком державних).

Інші документи:

Довідка, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство:

а) реквізити (адреса - юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів); керівництво (посада, ім'я, по батькові, телефон для контактів) - для юридичних осіб; форма власності та юридичний статус, організаційно-правова форма (для юридичних осіб).

12.Строк поставки/надання послуг: до 15.12.2023 року.

13.Очікувана вартість предмета закупівлі: 400 000,00 грн з ПДВ .

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь