Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Представник Великобудищанської громади серед переможців обласного конкурсу «Ми діти твої, Полтавщино, вивчаємо віхи твої»

Дата: 06.12.2023 16:19
Кількість переглядів: 48

 

З метою виховання громадянина-патріота України, шанобливого ставлення до надбань українського народу, духовного, творчого, інтелектуального розвитку дітей на базі Полтавської обласної Малої академії наук проведено обласний конкурс учнів 9–11 класів «Ми діти твої, Полтавщино, вивчаємо віхи твої», у форматі онлайн з використанням дистанційних технологій.

На конкурс було подано 39 дослідницьких проєктів. У заході взяли участь представники і представниці 23 територіальних громад, у тому числі і Гадяцької, Великобудищанської та Краснолуцької.

Журі конкурсу відзначило актуальне тематичне спрямування наукових проєктів, творчий підхід та високий рівень результатів науково-дослідницького пошуку, що свідчить про обізнаність учасників конкурсу щодо минулого та сучасного стану проблематики в галузі дослідження.

За підсумками конкурсу ми з приємністю повідомляємо, що серед переможців і наш представник – учень 9 класу Великобудищанського ліцею Великобудищанської сільської ради ОРЛОВ БОГДАН, який виборов ІІІ місце у номінації «Науково-дослідницька робота» (науковий керівник Віталій Сватковський).

Бажаємо  нашому переможцю і його наставнику нових звершень та досягнень, наснаги та натхнення, креативності та жаги до пізнання!

 

Інформує директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДАФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь