A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Як у громаді привітали діток зі святом - Днем захисту дітей

Дата: 02.06.2023 15:15
Кількість переглядів: 56


 

Щороку, у перший день літа, ми відзначаємосвято маленьких громадян нашої країни –Міжнародний день захисту дітей. Водночас це йсвято тих, хто завжди поруч з дітьми, хтопіклується про них і допомагає твердо стати на ноги.

 Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість інаше натхнення. Саме тому, святий обов’язокродини, школи, органів влади та громадськостіподбати про всебічний розвиток інтересів та здібностей українських дітей, забезпечити їмналежний рівень виховання і дотримання їхніхправ.

Одвічна істина – «діти – наше майбутнє». Тому ми повинні зробити все можливе, щоб це майбутнєбуло квітучим, радісним та спокійним. То ж давайте сіяти в дитячих серцях зерна поваги, терпеливості, взаєморозуміння, турботи та любові. Тоді, над нашими головами завжди буде мирненебо, довкола ряснітимуть засіяні хлібами поля, а звідусіль лунатиме безтурботний сміх прийдешніхпоколінь.

І, цьогоріч, у Великобудищанській громаді гомінка малеча зібралася на урочисті заходи з нагоди свята. Діти брали участь у різноманітних музичних конкурсах, спортивних естафетах, конкурсах на кращий малюнок на асфальті та на папері.  Безпеку дітей забезпечували поліцейські офіцери громади. 293 дитини отримали солодкі подарункові набори.

Дякуємо за благодійну допомогу керівництву ТОВ «Агро-Край» в особі Омельченка О.М., завдяки якому свято стало яскравішим та незабутнім.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь