Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Відбувся Міжнародний Саміт міст та регіонів, у якому взяли участь Президент України Володимир Зеленський, представники загалом 40 держав, а також голови териториторіальних громад Миргородського району

Дата: 21.04.2023 09:21
Кількість переглядів: 134

 

Міжнародний Саміт міст та регіонів відбувся учора, 20 квітня. 

В онлайн-режимі до участі в заході долучилися голова Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич, голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голови територіальних громад Миргородського району та голова Великобудищанської територіальної громади Микола Шаблій. 

«Наша сила - в наших людях. У наших громадах, у нашій здатності діяти заради спільної мети, зокрема й децентралізовано - коли це потрібно; а коли ми потребуємо єдності і саме державної дії - це досягається передусім вірою людей в Україну і довірою людей - своїй державі, її захисникам і захисницям, одне одному. Я дуже вдячний нашій більшості громад і всім нашим людям», — сказав Володимир Зеленський.

"Сьогодні на дискусійних панелях учасники заходу обговорювали реінтеграцію українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад. Це потужний майданчик для обговорення найважливіших та найнагальніших питань, які зараз стоять перед всіма нами. Кожного разу влада говорить про важливість єднання зусиль. І ми бачимо, як це втілюється в конкретний результат. Світ єдиний з Україною", — поділився начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич на сторінці у Facebook.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь