A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич відвідав рекрутинговий центр, де проводять набір добровольців за національною програмою «Гвардія Наступу»

Дата: 16.03.2023 13:02
Кількість переглядів: 343


 

Сьогодні, окрім адміністративних послуг,  у ЦНАПах пропонують нову послугу – записатися до лав «Гвардії наступу». У яку саме бригаду вступати, бажаючі можуть обирати самостійно. 

Начальник Миргородської районної військової адміністрації Віталій Дяківнич разом із першим заступником Михайлом Коркішком відвідали рекрутинговий центр, де проводять набір добровольців за національною програмою «Гвардія Наступу».
Вони поспілкулися із присутніми добровольцями та представниками Національної поліції України, Національної гвардії та Державної прикордонної служби, які щодня консультують охочих про кожну із восьми бригад, до яких проводиться набір.
За результатами візиту переконалися, що кампанія проходить на якісному належному рівні. 
«Хочу відзначити відмінну організацію робочих місць для рекрутерів в центрі надання адміністративних послуг Миргородської міської ради. Тут забезпечена діяльність поліцейського, нацгвардійців та прикордонника, які кваліфіковано дадуть роз’яснення щодо умов та специфіки вступу в ту чи іншу бригаду», – зауважив Віталій Дяківнич.
У Миргородському районі отримати консультації та записатися до формувань можна в  Центрі надання адміністративних послуг Миргородської міської ради за адресою: м. Миргород вул. Гоголя, 171/1 або онлайн (https://storm.mvs.gov.ua/).
Кампанія спрямована винятково на найм вмотивованих людей, які добровільно записуються до тих бригад, що найкраще імпонують їм за ідеологією та цінностями.

Довідково. На початку лютого Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування добровольчих батальйонів "Гвардії наступу". Ці підрозділи націлені, зокрема, на звільнення окупованих Росією територій.
Добровольці, які подають анкети на вступ до "Гвардії наступу" мають самі обрати бригаду, у якій хочуть служити. Таких бригад вісім, їх створюють на базі частин, що вже мають бойовий досвід. До складу цих формувань входять військові, які брали участь в бойових діях, зокрема, у деокупації Київщини, Харківщини, Херсонщини".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь