A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Для потреб ВПО, які проживають у Великобудищанській громаді, передали побутову техніку від Фонду Віктора Пінчука «Ukraine Relief Fund»

Дата: 13.03.2023 14:39
Кількість переглядів: 103

 

 

13 березня у Великобудищанську громаду з робочим візитом завітали голова Миргородської районної ради Наталія Гирка та представники Фонду Віктора Пінчука «Ukraine Relief Fund».

Мета візиту – передача побутової техніки для укомплектування місця проживаннявнутрішньо переміщених осіб, які перебувають у селі Веприк.

Побутову техніку для ВПО передали у рамках пілотного проєкту Фонду ВіктораПінчука, який діє на території Полтавської області. 

Також голова Миргородської районної ради Наталія Гирка, голова Великобудищанської триторіальної громади Микола Шаблій та представник Фонду Сергій Прощенко провели зустріч із внутрішньо переміщеними особами, які проживають у селі Веприк.

«Сьогодні вам передають холодильник, кухонну плиту та бойлер. Приблизно через місяць Фонд планує перевірити, чи слугує ця техніка саме для цієї цільової категорії осіб. Це є обов’язковою умовою Фонду», - повідомила голова Миргородської районної ради Наталія Гирка.

«На жаль, ми не можемо повернути ваші домівки, але ми намагаємось покращити ваше життя тут. Сподіваюсь, ця техніка буде надійною у використанні», - наголосив представник Фонду Сергій Прощенко.

Голова Великобудищанської громади Микола Шаблій повідомив, що у цьому приміщенні й надалі планують покращувати умови проживання ВПО, а найближчим часом буде облаштований простір для дітей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь