Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 24.01.2023 09:45
Кількість переглядів: 569

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 4¹ постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів») 

  1. Ідентифікатор закупівліUA-2023-01-19-008620-a

  2. Назва предмету закупівлі: М’ясо (Філе куряче охолоджене. М'ясо свинини охолоджене. М'ясо яловичини охолоджене) (код ДК 021:2015 – 15110000-2 «М’ясо») – Лот 1: свинина охолоджена без кістки. Лот 2: філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене.

  3. Обсяги закупівлі:

По лоту 1:

Назва товару

Технічна характеристика

Одиниця виміру

К-сть, од.

1

М'ясо яловичини охолоджене

М'ясо яловичини  в/г, ДСТУ 4589:2006, охолоджене, без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів.

кг

87

2

М'ясо свинини охолоджене

М'ясо свинини  в/г, ДСТУ 4590:2006, охолоджене без кістки, без великої кількості жиру, м'ясо пружне, при натискуванні швидко приймає первинну форму. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах: свіжий без сторонніх запахів.

кг

212

3

Філе куряче охолоджене

Філе куряче охолоджене 

Зовнішній вигляд: складається з м'язової тканини цілої/половини грудини з/без шкірою. Ребра з прилеглим реберним м'ясом видалені. Без згустків крові, з чистою поверхнею. Зовнішня поверхня суха, не завітрена. М’ясо обрізне від жиру. З повністю видаленим оперенням. Запах: свіжий без сторонніх запахів. Колір: блідо-рожевий. Продукція повинна відповідати ветеринарно-санітарним вимогам та нормативній документації (ТУ, ДСТУ). Термін зберігання при температурі 00С - +20С не більше 7 діб.

кг

1340

 

5. Місце постачання: 

 Бобрицький ЗДО "Калинка" с. Бобрик, вул.Центральна, 55

Веприцький ЗДО "Барвінок" с.Веприк, вул.Васюти, 61

Веприцький ЗДО "Малятко", с.Веприк, вул.Молодіжна, 24

Вельбівський ЗДО "Росинка" с.Вельбівка, вул.Центральна, 191

Мартинівський ЗДО "Сонечко" с.Мартинівка, площа Перемоги, 1

Плішивецький ЗДО "Мрія" с.Плішивець, вул.Соборна, 33

Книшівський ЗДО "Вишенька" с. Книшівка, вул.Шкільна, 10

Великобудищанський ЗДО "Сонечко" с.Великі Будища, вул. Травнева, 1а

Книшівський ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Книшівка, вул.Шкільна, 10

Веприцький ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Веприк, вул. Васюти, 57

Мартинівський ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Мартинівка, пров.Шкільний, 11

Вельбівський ЗЗСО І-ІІ ст. с.Вельбівка, вул.Шкільна, 7

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

  1. Товар, що має постачатися, повинен відповідати діючим на території України вимогам до якості, які встановлюються законодавством України, та з урахуванням та дотриманням вимог ЗУ «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості  харчових продуктів» (від 23.12.1997 №771/97-ВР) і Інструкцією з організації харчування дітей у дошкільних навчальних закладах  затвердженою Наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерством  охорони здоров’я України 17.04.2006  №298/227 (із змінами, внесеними згідно з наказом  Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Міністерства охорони здоров’я України від 26.02.2013 №202/165.

  2. Товар має бути фасований в пластмасову, поліетиленову або іншу тару (ящики, пакети тощо), на кожній одиниці фасування повинна бути інформація (етикетка, бірка, ярлик) і (або) напис на пакуванні з інформацією, що містить назву та адресу підприємства-виробника, вагу нетто, дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, відповідність стандартам, які діють на території України.

  3. Термін придатності товару на момент поставки повинен становити не менше 90% до загального строку зберігання.

  4. Постачальник повинен гарантувати якість товару, що постачається Замовнику (гарантії якості діють протягом всього встановленого строку, при умові дотримання Замовником умов зберігання, зазначених на упаковці товару).

  5. Кожна партія товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними та документами, які засвідчують якість та безпеку товару, що є предметом закупівлі - декларація виробника/сертифікат відповідності/експертний висновок/санітарно-гігієнічний висновок тощо).

  6. Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки та вимог із забезпечення вимог техніки безпеки при постачанні товару несе Постачальник.

  7. Доставка Товару та  розвантажувальні роботи здійснюються силами та за рахунок Постачальника в узгоджений із Замовником час.

  8. Для підтвердження відповідності тендерної пропозиції учасника технічним, якісним, кількісним та іншим вимогам до предмета закупівлі, встановленим замовником, учасник повинен надати наступні документи у складі своєї тендерної пропозиції:

8.1. Копію декларації та/або посвідчення про якість запропонованого товару.

8.2. Копія посвідчення про якість (паспорт якості) та висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи виданого уповноваженим органом (службою) України на упаковку.

9. Під час виконання умов договору про закупівлю учасником повинні застосовуватись заходи із захисту довкілля.

  1. Розмір бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення щодо предмета закупівлі визначено відповідно до кошторису затвердженого на 2023 рік».

Визначення потреби здійснено на підставі аналізу фактичного використання товару для забезпечення діяльності замовника у минулих періодах та з урахуванням запланованих поточних завдань замовника.

  1. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Очікувана вартість закупівлі (Філе куряче охолоджене. М'ясо свинини охолоджене. М'ясо яловичини охолоджене) становить 255570,00 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, в електронній системі закупівель «Прозоро» тощо), шляхом здійснення запиту до Постачальників для отримання комерційної пропозиції на 2023 рік та наявної потреби закладів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь