A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Обгрунтування: Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

Дата: 24.01.2023 09:41
Кількість переглядів: 637

 

Обгрунтування

Технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі

(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: Відкриті торги, за № у ЦБД UA-2023-01-20-011775-a.

Очікувана вартість закупівлі та бюджетне призначення: 88880,00 грн. 

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі

Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі, враховуючи динаміку цін на товари, доставку, належну якість товару та бюджетне призначення.

 

Середні ціни на даний вид товару склали:

 

Найменування товару

Середня ціна, грн./кг.

Сир кисломолочний не менше 9% жирності

140,00

Сир сичужний не менше 50% жирності

285,00

 

Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

 

№ п/п

Найменування та технічні характеристики

Одиниця виміру

Кількість

1

Сир кисломолочний не менше  9% жирності повинен відповідати вимогам ДСТУ і вироблятися згідно з технологічними інструкціями та рецептурами, затвердженими у встановленому порядку, з дотриманням державних санітарних правил для підприємств молокопереробної промисловості.

Сир кисломолочний повинен бути білого, біло-кремового кольору, зі смаком свіжого кисломолочного продукту, мати – розсипчасту, м’яку та суху консистенцію без ознак прокислого продукту. Не має бути стороннього запаху та смаку, а також плісняви, гнилі, без рослинних домішок.

Кожна партія повинна супроводжуватися документом, що підтверджує його якість та безпеку.

В документах щодо якості та безпеки, на маркуванні повинні бути: відомості про виробника (повну назву, адресу офісу та виробництва, телефони); його товарний знак, % жиру, ґатунок; категорію; дату виготовлення/фасування на підприємстві; термін реалізації; термін збереження; вжити до, позначення нормативного документу у відповідності до вимог якого виготовлено продукт; склад продукту, його харчову та енергетичні цінність; об’єм та вагу.

Продукт має бути ваговий або фасований. Пакування здійснюють способом, який гарантує зберігання продукту відповідно стандарту.

кг

390

2

Сир твердий не менше 50% жирності повинен відповідати вимогам ДСТУ. За органолептичними показниками продукт має відповідати наступним вимогам: за зовнішнім виглядом сир повинен мати чисту, рівну поверхню, без механічних ушкоджень, сторонніх нашарувань і товстого поверхневого шару, покритий захисним покривом, який щільно прилягає до поверхні сиру, смак і запах повинні бути специфічними сирними, без сторонніх присмаків і запахів без домішок рослинного походження. За консистенцією сир має бути пластичним, ніжним однорідним, злегка крихким, мати вічка круглої, овальної чи довільної форми. Колір сиру повинен бути однорідним за всією масою, від білого до жовтого.

Продукт пакують способом, який гарантує зберігання відповідно стандарту.

На зовнішній поверхні покриву головки сиру має бути маркування:

· назви сиру;

· назви та повної адреси і телефону виробника, адреси потужностей виробництва;

· маси нетто, г або кг;

· складу сиру у порядку переваги складників, що їх використовували під час його виробництва;

· харчової (поживної) та енергетичної цінності (калорійності) із указівкою на кількість жирів, білка у встановлених одиницях вимірювання на 100 г сиру;

· масової частки жиру в сухій речовині, %;

· кінцевої дати споживання «Вжити до ...» та строку придатності;

· номеру партії виробництва;

· умов зберігання;

позначення ДСТУ

кг

120

 

У вимогах до предмета закупівлі, що містять посилання на конкретну торговельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, вважати вираз «або еквівалент». Еквівалентом вважається товар з технічними та якісними характеристиками, які зазначено в Додатку 1.

Якщо Учасником пропонується аналог та/або еквіваленти товару до того, що вимагається Замовником, додатково у складі пропозиції Учасник надає таблицю, складену в довільні формі, яка у порівняльному вигляді містить відомості щодо основних технічних та якісних характеристик товару, що вимагається Замовником до основних технічних та якісних характеристик аналогу та/або еквіваленти товару, що пропонується Учасником. При цьому якість запропонованого аналогу та/або еквіваленти товару має відповідати якості, що заявлена у технічній специфікації Замовника. 

 

1.1. При поставці товару копії супровідних документів, що підтверджують якість та безпечність товару надаються на кожну партію товару (посвідчення (сертифікат, тощо) якості, або декларація виробника, де вказується дата виготовлення, умови та термін зберігання, або висновки Державної санітарно-епідеміологічної служби, інші документи, що передбачені чинним законодавством України).

1.2. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО».

1.3. В заклад забороняється завозити недоброякісний товар або товар з терміном придатності, що минув. На недоброякісний товар складається акт і він повертається.

1.4. Строк придатності до споживання товару повинен складати не менше, ніж 85 % до загального терміну придатності до споживання.

2. Доставка і розвантаження товару здійснюється транспортом, силами Учасника по заявці Замовника.

2.1. Поставка (передача) товару здійснюється дрібними партіями, транспортом учасника-переможця (спеціалізованим транспортом учасника-переможця з дотриманням санітарно-гігієнічних умов зберігання та перевезення товару, температурного режиму тощо), не менше двох разів на тиждень в період в період з 08:30 до 16.30год, згідно наданих заявок замовником, які можуть бути подані електронною поштою, факсом або телефоном. Учасник надає гарантійний лист з посиланням на номер оголошення про проведення даної закупівлі в якому учасник гарантує замовнику своєчасно постачати товар у  встановленні строки замовником.

2.2. Транспортування товару у заклади здійснюється автотранспортом учасника відповідно до Правил перевезення вантажів автомобільним транспортом в Україні. Постачання продукції повинно здійснюватися спеціальним автотранспортом  Кузов машин всередині  має бути покритий цинковим залізом, листовим алюмінієм або іншим матеріалом, дозволеним Міністерством Охорони здоров’я України для контактування з продуктами харчування. 

2.3. Товар повинен бути поставлений Постачальником відповідно до вимог діючого законодавства України щодо перевезення швидкопсувних вантажів: авторефрижератором, або ізотермічним автомобілем з холодильною установкою, або ізотермічним автомобілем з додержанням температурного режиму, відповідно до вимог Правил перевезень вантажів автомобільним транспортом в Україні, затверджених наказом Міністерства транспорту України від 14.10.1997 р. за №363 та зареєстрованих в Міністерстві юстиції України 20.02.1998 р. Для  підтвердження Учасник має надати копію техпаспорту та фото автомобіля із номерним знаком.

2.4. Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

2.5. У разі виявлення неякісного  товару або такого, що не відповідає умовам договору,    Учасник зобов’язаний замінити неякісний товар протягом однієї доби з моменту виявлення неякісного товару, без будь-якої додаткової оплати з боку Замовника.

2.6. Водій та особи, які супроводжують продукти в дорозі і виконують вантажні – розвантажувальні роботи, повинні мати дійсну на момент поставки медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів (надати гарантійний лист).

2.7. Не допускається транспортування сирих продуктів разом з готовими продуктами харчування, не допускається постачання недоброякісних товарів або сумнівної якості, термін придатності яких  на межі закінчення, про що учасником надається гарантійні листи.

3. Замовник залишає за собою право у буд-який час відбирати зразки поставленої продукції для проведення перевірки поставленого товару відповідно до технічних характеристик. У разі встановлення невідповідності товару заданим параметрам замовник залишає за собою право повернення товару учаснику (постачальнику) та в подальшому – розірвання існуючого договору на постачання (надати гарантійний лист).

4. Оплата здійснюється відповідно до вимог діючого законодавства в Україні, таким чином Замовник після отримання товару, відповідно до умов взятого бюджетного зобов'язання приймає рішення про його оплату та надає доручення на здійснення платежу, органу Казначейства України, якщо інше не передбачено бюджетним законодавством, визначеним п. 5 ч.1 ст. 49 Бюджетного Кодексу України.

5.1. На підставі викладеного здійснення передплати непередбачено.

5.2.Обсяги закупівлі товару можуть бути зменшені залежно від реального фінансування видатків Покупця.

Адреса поставки:

 

 

Місце поставки товару: Бобрицький ЗДО "Калинка" с. Бобрик, вул.Центральна, 55

Веприцький ЗДО "Барвінок" с.Веприк, вул.Васюти, 61

Веприцький ЗДО "Малятко", с.Веприк, вул.Молодіжна, 24

Вельбівський ЗДО "Росинка" с.Вельбівка, вул.Центральна, 191

Мартинівський ЗДО "Сонечко" с.Мартинівка, площа Перемоги, 1

Плішивецький ЗДО "Мрія" с.Плішивець, вул.Соборна, 33

Книшівський ЗДО "Вишенька" с. Книшівка, вул.Шкільна, 10

Великобудищанський ЗДО "Сонечко" с.Великі Будища, вул. Травнева, 1а

Книшівський ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Книшівка, вул.Шкільна, 10

Веприцький ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Веприк, вул. Васюти, 57

Мартинівський ЗЗСО І-ІІІ ст. с.Мартинівка, пров.Шкільний, 11

Вельбівський ЗЗСО І-ІІ ст. с.Вельбівка, вул.Шкільна, 7

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь