Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Участь педагогів Великобудищанської громади у всеукраїнському конкурсі «Учитель року-2023» – позитивний вектор професійного зростання

Дата: 23.01.2023 16:06
Кількість переглядів: 119

 

З 12 по 18 січня 2023 року на базі Полтавської академії неперервної освіти імені М.В. Остроградського у режимі онлайн проведено відбірковий етап першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023». Із закладів освіти Великобудищанської сільської територіальної громади участь у конкурсі взяли 2 освітянки.

У номінації «Початкова освіта»: ПАНЧЕНКО Алла Михайлівна – учителька початкових класів Великобудищанського спеціалізованого закладу освіти І-ІІІ ступенів Великобудищанської сільської ради.

У номінації «Фізична культура»: ІЩЕНКО Ірина Іванівна – учителька фізичної культури, директорка Веприцького опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів імені Сергія Трохимовича Васюти Великобудищанської сільської ради.

Конкурсантки виконували тестові завдання з фаху та методики викладання відповідних навчальних предметів, проводили майстер-класи, представляли власний досвід, виконували практичні завдання у межах навчального предмета та відповідали на питання членів журі. Усі конкурсантки отримали неоціненний досвід участі у фаховому конкурсі, презентували власні педагогічні ідеї та мали змогу стати активними учасниками майданчика з обміну професійними надбаннями.

Шановні наші представниці! Сподіваємося, що конкурс розкрив перед вами нові обрії, можливості щодо пізнання себе та світу! Ви – наша гордість! Так тримати! І з таким же настроєм і завзятістю крокуйте вперед до нових перемог та вершин! Нехай вам щастить у всьому!

 

Інформацію підготував директор Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДАФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь