A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

«Знання збагачують світогляд педагогічних працівників і шкільних бібліотекарів закладів освіти Великобудищанської громади»

Дата: 19.01.2023 09:46
Кількість переглядів: 86

 

11-17 січня 2023 року комунальною установою «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради було організовано і проведено чергові засідання територіальних професійних спільнот, добрих практик педагогічних працівників закладів і установ освіти «Соціалізація особистості на засадах створення сприятливого освітнього середовища в умовах НУШ» у режимі онлайн і офлайн.

На засідання професійних спільнот було запрошено педагогічних працівників і шкільних бібліотекарів закладів та установ освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад. Вказаний захід був спрямований на підвищення якості освіти, активізації та удосконаленню професійних компетентностей фахівців та підвищення їх кваліфікації в умовах сьогодення. Основними напрямками засідання професійних спільнот було застосування інноваційних інформаційних технологій в освітній процес. Всього проведено 22 засідання територіальних професійних спільнот, в яких взяли участь понад 530 педагогів.

Серед розглядуваних питань: звіти голів ТПС про роботу спільнот у І семестрі 2022/2023 навчальному році та завдання на ІІ семестр; результативність участі здобувачів освіти у ІІ етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів та організація участі у обласних етапах олімпіад і конкурсів; особливості підвищення кваліфікації у 2023 році; участь вчителів у фахових конкурсах, сертифікації; робота вебресурсів ТПС, Гадяцького ЦПРПП; особливості оцінювання навчальних досягнень учнів 5-6 класів відповідно концепції НУШ та Нового державного стандарту базової середньої освіти; підготовка до ЗНО/НМТ-2023 тощо.

Значну увагу педагоги приділили також питанню посилення патріотичного виховання, як однієї зі складових Перемоги нашої держави над російськими загарбниками.

Засідання пройшли організовано, за активної участі педагогічних працівників.

При підведенні підсумків учасниками відзначено актуальність розглянутих питань та матеріалів, підготовку та практичну значимість засідань територіальних професійних спільнот.

 

Інформацію підготував директор  Гадяцького ЦПРПП Сергій МАЙБОРОДА

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь