Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

Дата: 27.09.2022 08:16
Кількість переглядів: 232

 

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування», один з об’єктів якої - свердловина №107 Тимофіївського нафтогазоконденсатного родовища знаходиться за адресою: Полтавська обл., Миргородський р-н, Великобудищанська ТГ, повідомляє про наміри отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

Філія ГПУ «Полтавагазвидобування» АТ «Укргазвидобування» проводить роботи з видобутку природного газу, газового конденсату та нафти. Під час експлуатації об’єкта джерелом утворення викидів забруднюючих речовин в атмосферу є горизонтальна факельна установка, на якій виконується спалювання газової і газоконденсатної сумішей при продувках свердловини та шлейфу, при дослідженнях свердловини з метою визначення параметрів її експлуатації та при ремонтних роботах на свердловині.

При спалюванні вуглеводневої сировини на факельній установці в атмосферне повітря будуть потрапляти наступні забруднюючі речовини: оксиди азоту (оксид та діоксид азоту) в перерахунку на діоксид азоту (1,031 т/рік), азоту (1) оксид (N2O) (0,001 т/рік), вуглецю оксид (6,872 рік), вуглецю діоксид (759,175 т/рік), метан (0,171 т/рік), речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом  (0,688 т/рік)

Зауваження та пропозиції щодо намірів подавати в місячний термін після публікації до Полтавської обласної державної адміністрації за адресою: 36014, м. Полтава, вул. Соборності, 45, тел. +38(0532) 56 02 90.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь