A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Розпочато голосування у конкурсі від Полтавської обласної ради «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина»

Дата: 15.02.2022 09:27
Кількість переглядів: 246

 

 15 лютого розпочато голосування у конкурсі «Кращий менеджер громадських бюджетів. Полтавщина». Розпорядження про затвердження Положення про супровід та реалізацію цього обласного конкурсу 13 січня видав голова обласної ради Олександр Біленький.

 Метою конкурсу є привернення уваги суспільства до важливості залучення додаткових ресурсів для розвитку громад шляхом участі в Громадських бюджетах Полтавщини та ролі проєктних менеджерів у цих процесах.

Від Великобудищанської громади учасником конкурсу стала завідувачка сектору економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Великобудищанської сільської ради Віта Тимошенко.

Вона є розробником багатьох проєктів-переможців: «Громадські бюджети Полтавщини на 2021-2023 роки» (бюджет участі), проєкту «Літня сцена – відкритий культурний простір у с. Мартинівка Миргородського району Полтавської області»; Обласного конкурсу проєктів розвитку територіальних громад Полтавської області, проєкту «Капітальний ремонт частини приміщень будинку культури з облаштуванням центру надання адміністративних послуг Великобудищанської сільської ради на вул.Васюти, 67 у с.Веприк Миргородського району Полтавської області». 

Віта Тимошенко бере активну участь у засіданнях робочих груп з розробки проєктних ініціатив, співпрацює з відділами та ініціативними групами. Підвищує професійний рівень, бере участь у навчальних програмах, відвідує семінари-практикуми, вивчає світовий досвід з питань проєктної та інвестиційної діяльності. Викладає матеріали щодо конкурсів на сторінках соціальних мереж, надає консультативну та методичну допомогу громадянам щодо формування та подачі проєктних заявок.

Конкурсантка є початківцем проєктної діяльності, має бажання вчитися, отримані знання та навички втілює в реальність, які спрямовані на сталий розвиток територіальної громади.

Проголосувати за Віту Тимошенко як за кращого менеджера громадських бюджетів можна за посиланням: https://smartregion.pl.ua/bm/participants/1/8. Переходьте та обирайте - № 8.

Голосування за Конкурсантів здійснюється в електронному вигляді в Системі, шляхом авторизації особи за допомогою системи «BankID», «MobileID», електронного цифрового підпису.

Детальна інстукція з голосування тут: https://smartregion.pl.ua/storage/documents/119/ENDYPQIro3FdGi26VZwcLI1FC6aNSAozLAHOiz1i.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь