A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

13 протоколів про адміністративне правопорушення та 2 приписи про усунення порушень вимог санітарного законодавства – у Кременчуці тривають перевірки

Дата: 07.02.2022 14:05
Кількість переглядів: 274

 

Спеціалісти Кременчуцького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області продовжують позапланові та комісійні перевірки, пов’язані з попередженням поширення коронавірусної хвороби.

З 28.01.2022р. по 03.02. 2022р. – були здійснені перевірки та роз?яснювальна робота з питань дотримання вимог постанов №17,13,20,8,10 Головного державного санітарного лікаря України, щодо карантинних заходів на 48 об`єктах, а саме:

Позапланових перевірок – 9 (заклади освіти, заклади торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами).

Під час позапланових перевірок були виявлені порушення: відсутня розмітка для дотримання дистанції між покупцями, недостатня кількість дез засобів, недостатня кількість ЗІЗ, не проводиться температурний скринінг).

Комісійних обстежень –39

Спільно з представниками органів місцевого самоврядування, департаменту освіти, поліції  проведені  перевірки закладів громадського харчування, торгівлі, перукарні, закладів освіти.

Під час перевірок були виявлені порушення: відсутній термометр, відсутня розмітка для дотримання дистанції між покупцями, недостатня кількість ЗІЗ (маски), відсутні дезінфікуючі засоби, використовується меню яке не підлягає дезінфекції, в санвузлі відсутні рідке мило, паперовий рушник та антисептик, відсутній безконтактний термометр для вимірювання температури тіла відвідувачам, відсутні відмітки щодо проведення вологого прибирання та провітрювання в класних кімнатах.

Фахівцями Кременчуцького районного управління за виявлені порушення складено та вручено керівникам закладів 13 протоколів про адміністративне правопорушення та 2 приписи щодо усунення порушень вимог санітарного законодавства.

З працівниками 48 закладів проведена роз’яснювальна робота по дотриманню протиепідемічних заходів, запроваджених на час карантину.

 

За матеріалами

Головного управління

Держпродспоживслужби в Полтавській області

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь