A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Педагоги – приклад не лише для дітей, а й для всієї громади

Дата: 04.10.2021 14:00
Кількість переглядів: 284

 

Дякуємо всім вихователям, вчителям та викладачам, які вакцинувались від COVID-19 й захистили себе та людей поруч. Таких освітян, які щепились принаймні однією дозою вакцини вже 70%.

«Як вчитель біології я розумію, як функціонує імунітетвакцинація є ефективним способом його створити. Крім цього, я вакцинувалась, бо працюю з дітьми і хотіла уберегти своє здоров’я, але і не наражати учнів та учениць на небезпеку.

Реалії двох останніх навчальних років, коли ми змушені були дивитись на дітей через екран, довели, що особиста комунікаціяце те, чого потребують не лише учні, але і вчителі. Коли спілкуєшся з дитиною, бачиш її реакцію та отримуєш зворотній зв’язокце і є найцінніше в нашій роботі. Я сподіваюсь, що ми залишатимемося здоровими і зможемо працювати в стінах школи, бо це підвищує рівень засвоєння навчального матеріалу дітьми і наш загальний добробут», – розповіла Ольга Калінкіна, вчителька біології загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №12 міста Бердичева Житомирської області.

«Педагоги у всі часи були носіями прогресивних ідей. І вчитель ХХІ століття має транслювати таку ж прогресивність і своїм прикладом показувати позитивне ставлення до вакцинації. Я вважаю, що педагог – це високоосвічена людина, яка вміє працювати з інформацією та аналізувати її. Такі люди мають розуміти, що страшні хвороби минулого століття ми подолали шляхом вакцинації. Так має відбутись і з ковідом.

Чекати, поки кожен виробить імунітетбезглуздо. Ми не знаємо, які понесемо втрати в умовах постійних мутацій вірусу. Вакцинаціяце спосіб захистити себе під час пандемії», – поділилась думками Оксана Хабло, заступниця директора з навчально-виховної роботи Полтавської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №10 ім. В. Г. Короленка.

Закликаємо всіх освітян, які ще цього не зробили, вакцинуватисьзахистити себе від важкого перебігу COVID-19, госпіталізації чи смерті.

Дізнайтесь як записати ваш колектив на щеплення bit.ly/33WeIiN або відвідайте найближчий пункт чи центр масової вакцинації та пунктах щеплень. Детальний перелік на https://list.covid19.gov.ua/.

 

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь