A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Україна отримала 3 ультрахолодові морозильники для вакцин від COVID-19

Дата: 24.09.2021 12:56
Кількість переглядів: 301

 

В рамках ініціативи COVAX, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) доставив в Україну морозильні камери для зберігання вакцини Pfizer від COVID-19 за ультранизьких температур.

«Найближчі місяці ми очікуємо щотижневі поставки по майже півмільйона доз вакцини Comirnaty від Pfizer-Biontech, отже, потребуємо більше обладнання для логістичних ланцюгів. Ультрахолодові морозильники для вакцини допоможуть нам надійно зберігати цю вакцину і захищати все більше українців від небезпечного COVID-19. Ми вдячні партнерам, які підтримують нас у цьому відповідальному процесі», — повідомив міністр охорони здоров’я України Виктор Ляшко.

Додаткові морозильні камери з діапазоном температур від -40°C до -86°C виробництва Vestfrost, Данія, будуть встановлені на складі ДП "УкрМедПостач" Міністерства охорони здоров'я України.

Зберігання й логістику мРНК-вакцин, отриманих від COVAX, із дотриманням відповідного холодового ланцюга в Україні забезпечує Агентство США з міжнародного розвитку USAID.

Міністерство охорони здоровя дякує партнерам за підтримку: UNICEF Ukraine U.S. Embassy Kyiv Ukraine USAID Ukraine - USAID Україна World Health Organization Ukraine European Union in Ukraine British Embassy Kyiv Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew Embassy of Canada to Ukraine World Bank Ukraine Embassy of Sweden in Kyiv Gavi, the Vaccine Alliance United Nations in Ukraine

#COVID19 #вакцинація

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь