A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Отримання одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2000 гривень на кожну дитину

Дата: 02.09.2021 14:31
Кількість переглядів: 449

Отримання одноразової грошової допомоги на дітей з багатодітних малозабезпечених сімей для підготовки до навчального року у сумі 2000 гривень на кожну дитину

 

Щоб отримати відповідну одноразову грошову допомогу від держави  багатодітна сімя повинна станом на 1 серпня 2021 року одержувати державну соціальну допомогу малозабезпеченим сімям.

Відповідні положення містяться у постанові Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2021 р. № 803, з якою можна ознайомитися за посиланням:

 https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/803-2021-%D0%BF#Text 

Тобто одноразова грошова допомога призначається на кожну дитину з багатодітної малозабезпеченої сім’ї, яка станом на 1 серпня 2021 р. має вік 6-18 років включно.

Варто зазначити що відповідна грошова допомога надається у розмірі 2000 гривень на кожну дитину родини. При цьому не потрібно надавати ніяких документів та заяв.

Виплата одноразової грошової допомоги проводиться структурними підрозділами з питань соціального захисту населення за матеріалами справ одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям з числа багатодітних сімей без звернення таких одержувачів.

Структурні підрозділи з питань соціального захисту населення протягом двох робочих днів перераховують бюджетні кошти на рахунки одержувачів державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, відкриті в установі уповноваженого банку, або через виплатні об’єкти АТ «Укрпошта».

Отримана одноразова грошова допомога не враховується під час обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для призначення всіх видів державної соціальної допомоги та житлових субсидій, які відповідно до законодавства надаються залежно від сукупного доходу сім’ї (домогосподарства).

Нагадуємо, якщо маєте питання правового характеру, звертайтеся до відділу «Гадяцьке бюро правової допомоги» Полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, що знаходиться за адресою: м. Гадяч, вул. Шевченка, 5 або за телефоном (05354) 3-25-05.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи правової допомоги – 0 800 213 103 (дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь