A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Порядок денний 9-ї позачергової сесії 8-го скликання

Дата: 23.05.2021 17:19
Кількість переглядів: 325

1.Про передачу майна комунальної власності Великобудищанської сільської ради в оперативне управління КП «Добробут» Великобудищанської сільської ради.

2. Про оприлюднення   проекту  регуляторного акту «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2022 рік»

3. Про внесення змін до плану діяльності з підготовки регуляторних актів на території Великобудищанської сільської ради  на 2021 рік

 4. Про надання дозволу  на  укладання договору позички автомобіля

  для службових поїздок.

 5. Про прийняття об’єктів та майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Полтавської області до комунальної власності 

Великобудищанської сільської ради

6. Про затвердження Положення про преміювання керівників комунальних підприємств територіальної громади.

7. Про припинення Бобрицького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Великобудищанської сільської ради Полтавської області шляхом її ліквідації

8. Про внесення змін до рішення «Про затвердження персонального складу виконавчого  комітету Великобудищанської сільської ради»

9. Про ініціювання передачі до комунальної власності Великобудищанської територіальної громади майна комунальної власності Гадяцької територіальної громади.

10. Про внесення змін до Програми фінансової підтримки комунальних  підприємств Великобудищанської територіальної  громади та здійснення внесків до їх статутного капіталу

на 2021 рік

11. Про внесення змін до програми розвитку  місцевого самоврядування

Великобудищанської територіальної громади на 2021 рік.

12. Про внесення змін програми розвитку пожежної охорони,забезпечення пожежної безпеки та підтримки Великобудищанського загону місцевої пожежної охорони Великобудищанської територіальної громади на 2021  рік

13. Про внесення змін до комплексної програми розвитку освіти Великобудищанської територіальної громади на 2021  рік

14. Про внесення змін до програми «Забезпечення розроблення генеральних планів населених пунктів Великобудищанської територіальної  громади» на 2021 рік

15. Про внесення змін до програми соціально - економічного розвитку

Великобудищанської територіальної громади на 2021  рік

16. Про внесення змін до програми Великобудищанської територіальної

громади «Утримання і розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури» на 2021 рік

17. Про внесення змін програми Великобудищанської територіальної громади «Шкільний автобус» на 2021 рік

18. Про внесення змін до програми Великобудищанської територіальної громади « Організація харчування учнів у закладах загальної середньої освіти»на 2021 рік

19. Про внесення змін до бюджету Великобудищанської сільської  територіальної громади на 2021 рік (16548000000) (код бюджету)

 20. Про скасування рішення сьомої позачергової сесії восьмого скликання « Про затвердження Правил благоустрою території населених пунктів

Великобудищанської сільської ради»

21. Про створення відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Великобудищанської сільської ради, затвердження Положення

відділу містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Великобудищанської сільської ради та вжиття заходів щодо його державної реєстрації

Перелік рішень по земельних питаннях:

  1. Про надання гр. Данько Наталії Іванівні земельну ділянку (сіножаті) кадастровий номер 5320482000:00:008:0797 площею 0,9832 га в оренду на території Веприцького старостинського округу.
  2. Про надання гр. Данько Наталії Іванівні земельну ділянку (сіножаті) кадастровий номер 5320482000:00:008:0792 площею 22,0581 га в оренду   на території Веприцького старостинського округу.
  3. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Голубченку Вадиму Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу
  4. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Колєсник Лідії Іванівни для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  5. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Мельникову Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  6.  Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Мельниковій Валентині Сергіївні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  7. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Колеснику Ростиславу Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  8. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Мельникова-Гречці Валентині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства  на території  Веприцького старостинського округу.
  9. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Колеснику Ігорю Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  10. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Мельников-Гречці Віталію Васильовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  11. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Мельникова-Колесник Вікторії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  12. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Мельніковій Вірі Олександрівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  13. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Качмазовій Надії Григорівні для ведення особистого селянського господарства  на території Книшівського старостинського округу.
  14. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Попенку Григорію Івановичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  15. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Удовиченко Наталії Василівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  16. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Білоцерківцю Василю Петровичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  17. Про надання дозволу гр. Дяченку Петрові Григоровичу на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд по вул. Пугачова,12 с. Веприк
  18. Про надання дозволу гр. Дяченку Петрові Григоровичу на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства по вул. Пугачова,12 с. Веприк
  19. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Одинець Валентині Петрівні для ведення особистого селянського господарства  на території Плішивецької старостинського округу.
  20. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки   гр.    Бондар Анатолію Вікторовичу орієнтовною площею 0,40 га для ведення особистого селянського господарства   по вул. Садова, 35 с. Великі Будища.
  21. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр.    Берус Івану Семеновичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  22. Про надання дозволу гр. Блосі Василю Олексійовичу на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду із зміною цільового призначення із земель запасу (код КВЦПЗ 16.00) на землі для земель для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗ 01.08)
  23. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6 га  у власність гр.     Куцевол Катерині Іванівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  24. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр.     Куцеволу  Олександру Івановичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  25. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Шульзі Інні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  26. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Удовиченко Оксані Іванівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  27. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,4000 га  у власність гр. Сергієнко Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  28. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Сергієнко Олексію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  29. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Зорі Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  30. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Зорі Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  31. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Степановій Віті Миколаївні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  32. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Снісаренко Аліні Володимирівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  33. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Снісаренко Володимиру  Івановичу для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  34. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 1,6000 га  у власність гр. Снісаренко Наталії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  35. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею  0,80 га  у власність гр. Мариниченко Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради в межах населеного пункту с. Плішивець.
  36. Про затвердження гр. Малахуті Г.В.  технічної документації  із  землеустрою, щодо встановлення  (відновлення) меж земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  для  будівництва і  обслуговування  житлового  будинку, господарських  будівель та споруд  площею 0,2500  га за  адресою  с. Вельбівка  вул. Лугова,73-А.
  37. Про затвердження гр. Лисенко Г.С.  технічної документації  із  землеустрою, щодо встановлення  (відновлення) меж земельної  ділянки  в  натурі (на місцевості)  для  будівництва і  обслуговування  житлового  будинку, господарських  будівель та споруд  площею 0,1516  га за  адресою  с. Вельбівка  вул. Центральна, 143.
  38. Про надання дозволу гр. Сахнові Василю Дмитровичу на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд  орієнтовною площею 0.2500 га по вул. Дружби, 10 с. Великі Будища.
  39.  Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,32 га  у власність гр. Сахнові Василю Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства  по вул. Дружби, 10 с. Великі Будища.
  40. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га  у власність гр. Луценко Тамарі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства  по вул. Садова, 1 с. Великі Будища.
  41. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Чепіга Валентині Ярославівні, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  42. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Хомишину Івану Васильовичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  43. Про надання дозволу гр. Шкляр Зої Романівні   на розробку проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки площею 51,2 га в оренду із зміною цільового призначення із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ 01.01) на землі для сінокосіння і випасання худоби (код КВЦПЗ 01.08).
  44. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 3,86 га  в оренду гр. Іванюті Ігорю Івановича із зміною цільового призначення із земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код КВЦПЗ 01.01) на землі для сінокосіння і випасанні худоби (код КВЦПЗ 01.08) на території Веприцького старостинського округу.
  45. Про  затвердження проекту відведення земельної ділянки площею 0,3218 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва  та передачу в оренду Власенко Ользі Яківні.
  46. Про надання дозволу ПАТ «Гадяцьке бурякогосподарство» на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд по вул. Спортивна, 20 с. Мартинівка.
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2205 га для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва та передачу в приватну власність гр. Черник В.В.
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,2769 га для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва та передачу в приватну власність гр. Черник В.В.
  49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 1,6754 га для ведення товарного  сільськогосподарського виробництва та передачу в приватну власність гр. Черник В.В.
  50. Про надання дозволу гр. Калині Олексію Олексійовичу на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд по вул. Садова, 7 с. Великі Будища.
  51. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,16 га  у власність гр. Калині Олексію Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства  по вул.  Садова, 7 с. Великі Будища.
  52. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,59 га  у власність гр. Ващенку Віктору Павловичу для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради в межах населеного пункту с.Великі Будища.
  53. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Міняйлу Вячеславу Станіславовичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  54. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Романенку Юрію Володимирович, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради.
  55. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Мовчану Артуру Васильовичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  56. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Білосі Анатолію Миколайовичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу.
  57. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Сербі Олександру Володимировичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради.
  58. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Пилипенку Ігорю Петровичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради.
  59. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Позднякову Андрію Сергійовичу, учаснику АТО для ведення особистого селянського господарства  на території Великобудищанської сільської ради.
  60. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Петренку Віктору Валерійовичу, учаснику УБД (на території Афганістану) для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  61. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Каплію Анатолію Васильовичу, учаснику УБД (на території Афганістану) для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  62. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Галушко Віктору Даниловичу, учаснику УБД (на території Афганістану) для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  63. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Хом»яка Василя Миколайовича, учаснику УБД (на території Афганістану) для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  64. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Сахнові    Миколі    Семеновичу, учаснику АТО, для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  65. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею до 2,0000 га  у власність гр. Коробці Олександру Михайловичу, учаснику УБД (на території Афганістану ) для ведення особистого селянського господарства  на території Веприцького старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки комунальної власності площею 0,0761 га для будівництва та обслуговування  будівель торгівлі (код КВЦПЗ 03.07) з подальшою передачею в оренду гр. Піскун С.О., гр. Ястребов В.Д.
  67.  Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3,000 га  у власність гр. Жерносьок Ганні Іванівні   для ведення товарного сільськогосподарського виробництва    на території Плішивецького старостинського округу.
  68. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок загальною площею 0,0089 га   АТ «Полтаваобленерго»
  69. Про надання дозволу Лютенському споживчому товариству на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для обслуговування  будівель торгівлі площею 0,1295 га  по вул. Центральна, 158  с. Вельбівка
  70.  Про надання дозволу гр. Остроушку Є.І. (1/2 частки) , гр. Тарану О.О. (1/2частки) на розробку технічної документації із землеустрою щодо  встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  71. Про надання дозволу гр. Огнівець Ніні Павлівні на   виготовлення технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд орієнтовною площею 0,25 га по вул. Пугачова, 4а с. Веприк.
  72. Про     надання      дозволу  гр. Гарнага Аллі Яківні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3,000 га  з подальшою передачею в оренду для городництва     на території Плішивецького старостинського округу.
  73. Про затвердження технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового    будинку, господарських     будівель    і    споруд площею 0,25 га по вул. Садова, 2 с. Великі Будища гр. Кулику Володимиру Миколайовичу.
  74. Про затвердження технічної   документації   із   землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі ( на місцевості) для ведення особистого селянського господарства площею 0,4858  га  в межах населеного пункту с. Бобрик гр. Каднай Галині Володимирівні.
  75. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га  для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Василенко Віталію Григоровичу в межах  с. Великі Будища.
  76. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 1,24 га  для ведення особистого селянського господарства у власність гр. Василенко Ніні Василівні  в межах  с. Великі Будища.
  77. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2.00 га  у власність гр. Галушко Тетяні Іванівні для ведення особистого селянського на території Веприцького Старостинського округу Великобудищанської сільської ради.

 

  1.  Про надання дозволу гр. Короленку Миколі Івановичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду із зміною цільового призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на землі для сінокосіння і випасання худоби кадастровий номер  5320482001:01:004:0228 площею  9,2727 га.

 

  1. Про скасування рішення сесії Вельбівської сільської ради «Про прийняття у комунальну власність та реєстрацію комунальної власності на земельні ділянки з кадастровим номером 5320481700:00:005:0802 площею 10,2522 га та з кадастровим номером  5320481700:00:005:0803 площею 15,5712 га
  2.  Про прийняття в комунальну власність Великобудищанської сільської ради земельних ділянок з кадастровим номером 5320481700:00:005:0802 площею 10,2522 га та з кадастровим номером  5320481700:00:005:0803 площею 15,5712 га.
  3. Про передачу в оренду нерозподілених земельних ділянок загальною площею  25,05  га ТОВ «Веприк агро».
  4.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,23 га для ведення особистого селянського господарства гр. Голубенко Марії Павлівні на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  5. Про затвердження технічної документаціїі із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею  2,3551 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва гр. Канівець Н.І.
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки 0,20 га  для ведення особистого селянського господарства гр. Кваші Володимиру  Васильовичу на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.

 

  1. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення у власність  орієнтовною площею 0,28 га  для ведення особистого селянського господарства  гр. Шевченко  Наталії Василівні на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,15га Кузьмич Галині Олексіївні на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,15га гр. Журавель Миколі Андрійовичу на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  2.            Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки  в натурі (на місцевості) орієнтовною площею  0,14га гр. Дуличу Григорій Іваповичу на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  3. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею  0,15 га Павловському Миколі Миколайовичу на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  4. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства гр. Пономаренко Ганні Іванівні   на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  5.  Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства гр.   Линник Марії Федорівні на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  6. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,20 га для ведення особистого селянського господарства гр.   Симітко Лідіїї Федорівні   на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  7. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства гр.   Кваші Катерині Костянтинівні    на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради.
  8. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства гр.   Пономаренко Лідії Андріївни      на території Мартинівського старостинського округу Великобудищанської сільської ради
  9. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Педоричі
  10. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Книшівка
  11. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Броварки
  12. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Дученці
  13. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Велике
  14. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Мартинівка
  15. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Морозівщина
  16. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Могилатів
  17. Про надання дозволу на розробку містобудівної документації (генеральних планів і планів зонування населеного пункту Великобудищанської  сільської ради села Воронівщина
  18.  Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,50 га  у власність гр. Козороз Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства  в межах  с. Великі Будища.
  19. Про     надання      дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,89 га  у власність гр. Козорозу Миколі Васильовичу для ведення особистого селянського господарства  в межах  с. Великі Будища.
  20. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  із земель запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) (код КВЦПЗ 16.00) на землі для городництва (код КВЦПЗ 01.07) з подальшою передачею в оренду, площею 13.1752 га кадастровий номер 5320482000:00:008:0809 громадянину Блосі Василю Олексійовичу

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь