Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

Службою у справах дітей проведено профілактичні рейди щодо контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обовʼязки щодо виховання дітей

Дата: 16.05.2023 10:08
Кількість переглядів: 190


 

Служба у справах дітей постійно працює з дітьми та сімʼями, які опинилися у складних життєвих обставинах. Проведення профілактичних рейдів – одна з форм роботи служби у справах дітей, метою якої є здійснення контролю за батьками, які неналежним чином виконують свої обовʼязки щодо виховання та утримання дітей, сприяння у нормалізації соціально-психологічного клімату в родині.

12 травня 2023 року начальником служби у справах дітей виконавчого комітету Великобудищанської сільської ради Ніною Горбулею, спеціалістом служби у справах дітей Ольгою Сторчак, спільно з поліцейськими офіцерами громади Станіславом Шестопаловим та Сергієм Кайолою здійснено профілактичні рейди в населених пунктах Великобудищанської громади: с. Книшівка, с. Великі Будища, с. Плішивець, с. Мартинівка, с. Веприк. У ході рейдів обстежено матеріально-побутові умови проживання 8 родин, у яких виховується 22 дітей.

За результатами рейдових заходів складено відповідні акти. З батьками дітей проведено профілактичну роботу щодо неналежного виконання батьківських обовʼязків, недопущення випадків вчинення домашнього насильства та жорстокого поводження щодо дітей та дорослих осіб.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь