Великобудищанська громада
Полтавська область, Миргородський район

30 вересня День усиновлення

Дата: 29.09.2021 13:27
Кількість переглядів: 331

Свято врятованих душ

 

 

 

     В останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення.         Вітаємо всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, прийомних батьків, опікунів та піклувальників.

 

    Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини. Все більше і більше українських сімей відкривають свої серця і двері домівок для дітей, які  потребують допомоги, розуміння і підтримки з боку дорослих. Тому цей день став святом здійснення мрій, другим днем народження багатьох дітей та сімей. 

     Щоб дитинство було безтурботним, радісним і щасливим, кожній дитині необхідна батьківська любов, тепло та родинний затишок. Мама і тато — два міцних крила в долі дитини, які обіймуть, захистять від негод, підтримають у польоті просторами світу, виведуть у повноцінне самостійне життя. Мамою і татом можна стати, народивши малюка. Мамою і татом можна стати для дитини, усиновивши її.

          Це  свято для  дітей, які отримали люблячих та дбайливих батьків. Це свято сімей, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

          Висловлюємо велику вдячність всім небайдужим до дитячої долі.    

    Хай у Ваших домівках завжди панують спокій і затишок, нехай Ваше життя буде безхмарним та заможним, а найяскравіші зірки падають Вам у долоні та допомагають здійсненню всіх найзаповітніших мрій та сподівань! Хай любов, ласка, доброта, взаєморозуміння та відвертість допоможуть Вам у будівництві міцного довголіття власної родини!

     Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий:  одні – усиновлять, інші – допоможуть дитині знайти батьків, треті – нададуть фахову консультацію тим, хто виявив бажання усиновити, або тим, хто вже усиновив.

         Забезпечити кожній дитині гідне життя – першочергове завдання дорослих: батьків, найближчого оточення, відповідних служб.

         Службою у справах дітей Великобудищанської сільської ради вживаються всі можливі заходи щодо зменшення кількості дітей-сиріт,  дітей,  позбавлених батьківського піклування, які виховуються в закладах інституційного догляду , а саме: 

  • популяризуються сімейні форми виховання через просвітницьку роботу, спрямовану на формування  у населення шанобливого ставлення до родини;

  • надається інформація про тимчасовий догляд дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання її батьками складних сімейних обставин;

  • потенційним усиновителям, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам - вихователям надається консультація фахівців відповідних служб громади;

  • надаються рекомендації органам місцевого самоврядування щодо реінтеграції дитини в сімейне, родинне середовище, проводяться заходи для запобігання потраплянню дітей до закладів інституційного догляду та виховання.

      Маємо впевненість і переконання, що батьки, які пообіцяли дитині забрати її в сімю чи поновити себе в правах, обов’язково дотримаються даного слова.

       Дитина, яка чекає на маму і тата – обов’язково їх знайде. Адже, залишаються незмінними істини: веселі і щасливі очі дітей, рідний голос батьків, які радіють злетам і заспокоюють при падінні, відчуття, що ти не один і дуже комусь потрібен.

        Зробіть перший крок, зверніться до Служби у справах дітей Великобудищанської територіальної громади за адресою :   вул. Шкільна (приміщення сільської ради) , с. Книшівка,    Гадяцького району  Полтавської області, 37320,        

тел.  0668411815,  0991911933

 Е-mail: ssdvelbud@ukr.net

 

Службою у справах дітей Великобудищанської сільської ради вживаються всі можливі заходи щодо зменшення кількості дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в закладах інституційного догляду та виховання дітей, а саме: популяризуються сімейні форми виховання, надається інформація про тимчасовий догляд дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання її батьками складних сімейних обставин, потенційним усиновителям, опікунам, піклувальникам, прийомним батькам, батькам-вихователям. Надаються рекомендації органам місцевого самоврядування щодо реінтеграції дитини в сімейне, родинне середовище, вжиття заходів для запобігання потраплянню дітей до закладів інституційного догляду та виховання.

Маємо впевненість і переконання, що батьки, які пообіцяли дитині її забрати чи поновити себе в правах, обов’язково дотримаються даного слова; дитина, яка чекає на маму і тата – обов’язково їх знайде. Адже, залишаються незмінними істини: веселі і щасливі очі дітей; рідний голос батьків, які радіють злетам і заспокоюють при падінні; відчуття, що ти не один і дуже комусь потрібен.

 

 Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь